HALLE BERRY TERVEZ AZ ALDI-NAK

Az Oscar-díjas színésznő nevével fémjelzett ruhakollekció november 3-tól érhető az ALDI magyarországi üzleteiben.

A kínálatban pólók, blúz, ruha, kardigán, farmer, sál és női táska is található.

Az ALDI nem először fog össze világsztárral, 2017-ben Anastacia segítségével debütált a Music Loves Fashion kollekció.

Az ismert énekesnőt idén egy Oscar-díjas színésznő, Halle Berry váltja, akinek megjelenése nem csupán a filmekben stílusos. Az egykori Bond-lány, aki a sorozat „Halj meg máskor” című részében a korábbi Bond-filmek előtt tisztelegve többek közt Ursula Andress legendás jelenetét ismételte meg, nemcsak szépségéről ismert, hanem tehetségéről is, amit a szakma 2002-ben a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjjal ismert el a Szörnyek keringőjében nyújtott alakításáért.

Halle örömmel vállalta a felkérést, és az ALDI-val közösen tervezte meg a „blue motion by Halle Berry” kollekciót,

amelynek minden darabja hűen tükrözi a színésznőre jellemző letisztult, ámde izgalmas stílust. Az egyes ruhadarabok kényelmes, puha anyagokból készültek, és sokféleképpen variálhatók.

Halle Berry nemcsak színésznőként ismert, számos karitatív szervezetet segít munkájával, felemeli szavát a családon belüli erőszak, valamint az éhezés ellen vagy éppen az őt is érintő cukorbetegségre hívja fel a figyelmet, és hamarosan debütál első rendezése is.

„A divat nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Olyan, könnyen viselhető kollekciót szerettem volna tervezni, amely jó minőségű elemekből áll, és mindenki számára elérhető. Ezek a ruhák egyszerre lazák és kifinomultak, tökéletesen tükrözik a stílusomat. Nagyon izgatott vagyok a kollekcióval kapcsolatban, és remélem, a vásárlók olyan örömmel viselik majd, mint amilyen örömöt nekem a megtervezése okozott.” – mondta a színésznő a bemutató kapcsán.

Az ALDI „blue motion by Halle Berry” kollekciója Magyarországon november 3-ától érhető el a készlet erejéig.
(onBRANDS )