GAL GADOT LETT A SMARTWATER MÁRKA ÚJ ARCA

A vízmárka történetének legnagyobb marketingkampányát indítja.

A prémium hidratáció élvonalát képviselő, továbbfejlesztett vízmárka, a smartwater 2020-ban minden eddiginél jobban felpörgeti marketing és médiatevékenységét – és ennek részeként új márkanagykövettel, Gal Gadottal dolgozik együtt nemzetközi szinten.

A színésznő (Legismertebb szerepei a Halálos iramban-sorozatban Gisele Yashar és a DC Comics szuperhősnője, a Wonder Woman. A 2020 nyarán bemutatásra kerülő Wonder Woman 1984-ben is látható lesz ikonikus szerepében.) a smartwater új partnereként

széles körű együttműködés keretében népszerűsíti a termékeket.

Gal Gadot-ot a márka azért tartja ideális márkanagykövetnek, mivel megtestesíti a hírességek és véleményvezérek évek óta kedvelt vize által képviselt életstílust:

inspiráló, ikonikus személyiség,

aki közismerten sokat tesz azért, hogy a legtöbbet hozza ki magából. Gal a képernyőn és a való életben is erőt, szépséget és egyensúlyt sugároz, a smartwater partnereként így

képviselve a márka modern és innovatív értékeit.

A híresség a smartwaterrel együttműködve megmutatja, hogyan tehetünk a testi-lelki egyensúlyunkért. A márka kommunikációja részeként Gal Gadot szerepelni fog a smartwater online videóiban, valamint kültéri és digitális, illetve social media felületein is.

“Gal a tökéletes partner, akivel megkezdjük a smartwater történetének legújabb fejezetét és elindítjuk a márka eddigi legnagyobb nemzetközi marketing és médiakampányát.” – mondták a vállalat képviselői.

Gal Gadot és a smartwater kampányával pedig hamarosan a magyar fogyasztók is találkozhatnak, hiszen a sztár Ausztriában, Csehországban, Görögországban, Horvátországban, Magyarországon, Olaszországban, Oroszországban, Romániában és Szerbiában is megmutatja majd, hogyan tehetünk a jó közérzetünkért a mindennapokban.

Ennek első lépéseként alább négy tanács 2020-ra a színésznőtől:

Kezeld prioritásként az egészséged – mentális, fizikai, spirituális és érzelmi szempontból is! Anyaként, dolgozó nőként, emberként kulcsfontosságúnak tartom, hogy a nyüzsgős napokon is a lehető legjobban érezhessem magam. Találjuk meg az egyensúlyt az élet megannyi őrült pillanata közt – ez a legfontosabb, ha lelkünket és testünket is helyesen akarjuk táplálni!

Igyál vizet, hidratálj! Amint kis szünethez jutok, legyen az a munkám vagy az edzésem során, lefekvéskor és ébredéskor is, smartwater-t iszom, a frissítő víztől már jól érzem magam.

Szakíts időt magadra, és olyankor ne hagyd, hogy eltereljék a figyelmed! Folyamatosan körül vagyok véve emberekkel, de bármikor, ha van egy kis csend, azt arra fordítom, hogy leeresszek és egy pillanatra kikapcsolódjak. Ez újra feltölt motivációval, hogy nekiálljak a következő feladatnak. Mostanában szeretek meditálni, vagy sétálni egyet a tengerparton.

Találj egy edzésprogramot, ami igazodik a tested igényeihez! Az életemnek ezen szakaszában olyan mozgásformára vágyom, ami segít összpontosítani és megtalálni a stabilitásomat. A pilates és az úszás olyan sportok, amiket imádok, és miközben a légzésemre fókuszálok, odafigyelek a testemre és arra, hogy minden szempontból jól érezzem magam.
( onBRANDS )