ÚJABB KIÁLLÍTÁST TÁMOGAT A LAVAZZA

A Lavazza továbbra is elkötelezett a művészetek, a kultúra és a fenntarthatóság iránt.

NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 18: A view inside the gallery as Lavazza Continues to grow partnership with The Solomon R. Guggenheim Museum in New York supporting the latest exhibition, Countryside, The Future on February 18, 2020 in New York City. (Photo by Slaven Vlasic/Getty Images for Lavazza)

A Lavazza ezért ismét támogatja a Solomon R. Guggenheim Múzeum egy különleges kiállítását.  A „Vidék, a jövő” („Countryside, The Future”) című új, innovatív installáció az ikonikus Rotundában tekinthető meg, amelyet Rem Koolhaas és Samir Bantal készített. A művészek radikális változásokat tárnak fel a városokon kívüli területeken, amelyeket a kiállításon együttesen „vidéknek” neveznek. Az építész és urbanista Koolhaas eredeti kutatási munkája olyan

sürgető környezeti, politikai és társadalmi-gazdasági kérdéseket feszeget helyi szinten, amelyek igazán megmutatják a jövőbeli helyzetet.

„Ez a kiállítás tovább fejleszti azt az narratívát, amelyben a vidék lesz az új társadalmi, technológiai és környezeti innováció helye. A Lavazza számára a kulturális innováció, a környezeti fenntarthatóság és a működő közösségek védelme olyan útjelzők, amelyek kijelölik számunkra a jövőbeli fejlődést.” mondta Francesca Lavazza, a vállalat igazgatóságának tagja.

NEW YORK, NEW YORK – FEBRUARY 18: (L-R) Troy Conrad Therrien, Francesca Lavazza, Rem Koolhaas, Richard Armstrong and Samir Bantal pose as Lavazza Continues to grow partnership with The Solomon R. Guggenheim Museum in New York supporting the latest exhibition, Countryside, The Future on February 18, 2020 in New York City. (Photo by Slaven Vlasic/Getty Images for Lavazza)

A Guggenheim támogatása 2014-ben kezdődött az olasz futurizmus 1909–1944: Az univerzum rekonstrukciója című kiállítás támogatásával. Azóta a Lavazza további öt kiállítást támogatott a New York-i múzeumban. Francesca Lavazzát 2016-ban meghívták a Solomon R. Guggenheim Alapítvány kuratóriumába. 2017-ben a Lavazza a velencei Peggy Guggenheim Gyűjtemény támogatásával erősítette meg a Guggenheim Alapítvány iránti elkötelezettségét. 2019-ben a Lavazza a Solomon R. Guggenheim Múzeumban támogatta az „Artistic Licence: Six Takes on the Guggenheim„ kollekciót a művészeti és kulturális projektek vezetésére irányuló folyamatos elkötelezettség részeként.
( onBRANDS )