SIR RICHARD BRANSON BELÉP LUXUSHAJÓZÁSI ÜZLETBE

A Virgin nemrégiben jelentette be a Virgin Voyages szolgáltatást.

A Virgin Voyages első hajója a Scarlet Lady. A hajóra csak 18 évesnél idősebb személyek léphetnek be.

“A belső tervező csapatok vonzó, meghitt és csábító tereket hoztak létre.” – mondta a társaság vezérigazgatója a korábbi Disney Cruises elnök, Tom McAlpin. Dee Cooper pedig a Virgin Atlantic légitársaságok stílusos hangulatvilágos kabinok felelőse a tervezésért és az ügyfelek tapasztalatáért.

A hajón lesz többek között éjszakai klub, amelyet Richard Branson zeneipari tapasztalata és a legelső Virgin Music Studio inspirált. A kültéri sportklub, fitnesz stúdió, csoportos fitnesz és jóga, valamint termálfürdő sem hiányzik.

A Virgin Voyages követi a környezetvédelem hangsúlyozását. Bejelentették, hogy a társaság nem enged egyszer használatos műanyagokat a hajókra. A társaság reméli, hogy ezzel korlátozhatják az óceánokba bekerülőműanyag vizes palackok számát.

“Ez merész és költséges, mert a társaságok sok pénzt keresnek a vizes palackok eladásával, de úgy gondoljuk, hogy ez a helyes cselekedet.” – mondta Tom McAlpin a cég vezérigazgatója.

A Virgin-szigeteknek nincs külön törvényük a tengerjáró hajókra a vizekben történő szemét lerakás ellen, ezért ott dobják el, hogy 15 000 dollárt takarítsanak meg, amikor visszatérnek Miamiba. “Ilyet, még ha törvényesen megengednénk is, soha nem fogsz tapasztalni egy Virgin hajótól.” – mondta Branson.

“Soha nem akarok egy vállalkozással foglalkozni, hacsak nem radikálisan megváltoztatjuk azt, és radikálisan létrehozunk valamit, amelyre mindenki, aki a Virginért dolgozik, és mindenki, aki Virginnal kapcsolatba kerül, valóban büszke lehet.” – mondta Richard Branson.
( onBRANDS )