A MÁRKABOLT.HU LETT AZ ORSZÁG BOLTJA VERSENY GYŐZTESE

Idén több mint 1500 webáruház indult a Minőségi, illetve Népszerűségi díjakért.

2019-ben kilencedik alkalommal került megrendezésre az Ország Boltja verseny, az Árukereső.hu szervezésében. A résztvevők száma minden eddigi rekordot megdöntött. Az évről évre egyre nagyobb érdeklődés többek között annak köszönhető, hogy az Ország Boltja Versenyen kiosztott díjak rendkívül fontos elismerésnek és hiteles visszajelzésnek számítanak a magyar webáruházak számára.

A résztvevők ez alkalommal is egyaránt indulhattak Minőségi -és Népszerűségi kategóriákban.

Az utóbbi kategória győzteseiről az orszagboltja.hu oldalon, valamint a webshopok oldalaira kihelyezett szavazógombok segítségével lehetett voksolni, december 2-tól február 4-ig. A Minőségi kategóriában azok a webáruházak indulhattak, melyek tagjai az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjának. A díjak az egész éves teljesítményre vonatkozóan, valós vásárlói vélemények alapján kerültek kiosztásra a program résztvevőinek.

Ahogyan minden évben, az eredmények kihirdetésére most is egy elegáns gála keretében került sor, 2020. február 20-án.

Az eseményen összesen 29 díj került átadásra: 14 népszerűségi és 14 minőségi díj, valamint az év legjobb webáruházának járó Ország Boltja fődíj.

A 2019-es Ország Boltja rangos fődíját a Márkabolt.hu vehette át,

mely kizárólag az AEG-Electrolux-Zanussi háztartási gépeket forgalmazó webáruháza, akik vevőközpontúságra építve, saját termékbemutató videókkal segítik a választást. Nagyon fontos számukra a vásárolt árucikk országos kiszállítása, illetve minden vásárló elégedettsége még a termék használatba vétele után is.

Az Ország Boltja díjátadó gála ezúttal ismét a Larus Rendezvényközpontban kapott helyet. Harsányi Levente, az est házigazdája könnyed és humoros stílusával még tovább emelte az esemény felfokozott hangulatát. Litkai Gergely pedig rendkívül humoros előadásával szórakoztatta a nézőközönséget, melyet többek között Kollányi Zsuzsi csodás hangjának köszönhetően az egész rendezvény folyamán sikerült fenntartani.

A nyertesek teljes listája megtekinthető az orszagboltja.hu weboldalon.
( onBRANDS )