A TOYOTA IS REAGÁL A COVID-19-RE

A Toyota arcvédőket és létfontosságú orvosi eszközöket gyárt a kórházak számára.

A Toyota Motor Észak -Amerikában továbbra is alapvető ellátásokkal segíti a rászorulókat sürgősségi segélyekkel és folyamatos támogatást nyújt számos helyi szervezetnek és non-profit szervezetnek. Ezek az erőfeszítések magukban foglalják a pénzbeli, “természetbeni” adományokat, valamint a társaság számos észak-amerikai létesítményének felhasználását az arcvédő előállítására, miközben együttműködnek az orvostechnikai eszközökkel működő vállalatokkal a kórházak számára szükséges szellőztetők, légzőkészülékek és más létfontosságú eszközök gyártásának felgyorsítása érdekében. – írja a brandingforum.

„A Toyota alapvető értéke mindig is az volt, hogy értelmes módon hozzájáruljunk a társadalomhoz az ügyfelek mobilitásának biztosításán túl. Üzemünk és kereskedőink az ügyfelek kiszolgálására összpontosítanak, és várjuk, hogy szakértelmünkkel és a know-how-val gyorsan segítsünk a COVID-krízis elleni küzdelemhez szükséges orvosi ellátás és felszerelés forgalomba hozatalát. Üzenetünk az, hogy itt vagyunk, hogy segítsünk, kérjük, használja fel szakértelmünket.” – mondta Ted Ogawa, a TMNA ​​vezérigazgatója

társaság számos intézkedést hozott a vírus terjedésének megfékezése és az észak-amerikai közösségek támogatása érdekében, ideértve a 3D-s nyomtatott arcvédők gyártását is, aminek a tömegtermelése a jövő hét elején indul.

A Toyota Financial Services és a Lexus Financial Services engedményes fizetési lehetőségeket kínál az ügyfelek számára, akiket érint a COVID-19. 

A Toyota márka egy új nemzeti hirdetési kampányt indított egy optimista üzenettel, hogy tudatosítsa ügyfeleivel, hogy a Toyota-nál: “Önért vagyunk itt”.

A Lexus ezen a héten kiadja saját hirdetését is, hogy megnyugtassa a luxus ügyfeleket:
A Toyota jelentős adományokat nyújtott a kórházaknak, a sürgősségi ellátó csoportoknak. A Toyota továbbra is jelentős pénzbeli adományokat nyújt a United Way, az élelmiszer-bankok és más kulcsfontosságú nonprofit szervezetek számára, amelyek célja a rászorulók segítése. Ezenkívül a vállalat üzleti partnercsoportjai mentorálást, egyetemi előadásokat, egészségügyi és biztonsági tanácsokat nyújtanak a munkavállalók, a családok és háziállataik számára, valamint további módszereket nyújtanak a közösség támogatására, amelyben működnek.
( onBRANDS )