NŐI DOLGOZÓINAK TÖRTÉNETEIVEL ÜNNEPLI A NEMZETKÖZI NŐNAPOT A WOMEN’SECRET

A Women’secret elindította a „Tőlünk nektek” kampányát, amely a márka női közösségének összetartásáról szól.

From us for you” („tőlünk nektek”) nevű kampányával ünnepli a nemzetközi nőnapot a Women’secret. A projekt részeként a márkánál dolgozó nők professzionális és személyes történeteit ismerhetjük meg. Egy dolog azonban közös: az egymás iránt érzett barátságuk és önzetlenségük.

A nőnapi akcióval a Women’secret célja, hogy

felhívja a figyelmet az alkalmazottakra és a márka egy személyesebb oldalát mutassa meg azokon a nőkőn keresztül, akik együtt teszik lehetővé a cég működését

– ugyanis a vállalat dolgozóinak 98 százaléka nő.

A kampányhoz készült videóban öt dolgozó hölgy, Eva, Mariu, Irene, Celia, Lola and Stef mesélnek a tapasztalataikról, történeteikről és arról, mit jelent nekik nőként egy női csapatban dolgozni. Emellett a „From us to you” a dolgozók közötti empátiára is reflektál. A kampányvideókban, amelyben a nőket az erősségeikről kérdezték, mindannyian azt mondták, sokkal erősebbnek látják a kolléganőiket, mint saját magukat.

A spanyol divatmárkának a női összetartás az egyik erőssége. A nemzetközi nőnap alkalmával ez bátorítást adhat más nőknek is, hogy elmondják a munkatársaiknak, mennyire becsülik a munkájukat.

A „From us to you” a Women’secret mögötti női közösségét világítja meg. Hiszen ez egy márka nőktől nőknek.
( onBRANDS )