A NEXT9 LETT AZ ALTEO MARKETING ÉS PR ÜGYNÖKSÉGE

Az ügynökség a megbízást tenderen nyerte el.

A Next9 Communications április 1-től látja el a vállalat külső és belső kommunikációs feladatait. 

Az ALTEO modern szemléletű energetikai szolgáltató és kereskedelmi vállalat, ügyfelei számára megbízható, környezettudatos, a megújuló energia fenntartható hasznosításán alapuló energiaellátást biztosít. Üzleti tevékenysége kiterjed a megújuló és a földgáz alapú energiatermelésre, az energiakereskedelemre, valamint a vállalatok számára történő, személyre szabott energetikai szolgáltatásokra, fejlesztésekre.

„Az ALTEO-nál abban hiszünk, hogy a fenntartható befektetések és a profitábilis üzleti megoldások csak egyszerre működnek. Olyan partnert kerestünk a tender során, aki képes velünk közösen gondolkodva a megfelelő kommunikációs stratégiát megalkotni és azt a lehető legmagasabb szakmai színvonalon megvalósítani” – mondta Ifj. Chikán Attila, az ALTEO vezérigazgatója.

A hamarosan második születésnapját ünneplő Next9  legnagyobb ügyfelei az FMCG és a gazdasági szektor szereplői, de a Nestlé, Nespresso, Dreher, Deloitte és BKIK mellett igazi különlegesség a Nemzetközi Teqball Szövetség  hazai és nemzetközi sportversenyeinek kommunikációja is. Az ügynökség legelső projektje, a POKET zsebkönyvek nyerte a tavalyi Highlights of Hungary fődíját.
( onBRANDS )