WOW HUNGARY – WELLSPRING OF WONDERS ORSZÁGMÁRKA KAMPÁNY

A közeli országokban kampányol a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A nemzetközi Budapest-kampánnyal párhuzamosan indították a Magyarországot népszerűsítő kampányát is. A hirdetések 2020 nyarán először azoknak az országoknak a lakóit szólítják meg, amelyek Magyarországtól autóval is elérhető távolságban vannak.

A közleményben kiemelték: a koronavírus-járvány utáni felépülésben kiemelten fontos, hogy ne csak a belföldi turizmus induljon el újra, hanem a határok megnyitásával egy időben fokozatosan elkezdjenek visszatérni a külföldi utazók is.

A június 16-tól július végéig tartó kampányidőszakban először Németországban, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban, Szerbiában és Romániában kezdi el a kommunikációt az MTÜ,

elsősorban a digitális platformokat használva,

így a Facebookon, YouTube-on rövid imázsfilmekkel és egyéb hirdetésekkel üzen a közeli országok utazást tervező családjainak, baráti társaságainak.

A WOW HUNGARY ORSZÁGMÁRKA ALATT FUTÓ KAMPÁNY CÉLJA

felhívni a figyelmet arra, a koronavírus járvány után Magyarország készen áll vendégül látni a turistákat.

A MTÜ kampányai során először nemcsak saját nyelvükön szólítja meg az utazást tervezőket, de minden célországban más és más kisfilmeket mutat be, és a különböző célcsoportoknak különböző üzeneteket fogalmaz meg.

Valamennyi filmben közös, hogy felhívják a figyelmet Magyarország vízkincseire.

A kampány későbbi szakaszában, a digitális és közösségi platformok mellett bizonyos célpiacokon televíziós és közterületi hirdetésekben is megjelennek majd a WOW Hungary – Wellspring Of Wonders országmárka alá tartozó üzenetek, ezzel is tovább építve a kommunikációs platformot.
( onBRANDS – MTI)