NÉGY ORSZÁGRA KITERJEDŐ, RÉGIÓS MEGBÍZÁST NYERT A FLOW PR

Az MSD Animal Health amerikai gyógyszergyártó vállalat meghívásos pályázaton döntött.

A közép-kelet-európai régió négy országában, Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Magyarországon egyaránt a FLOW PR felel az MSD Animal Health társállat-üzletágának online felületein zajló imázsépítésének megtervezéséért, illetve a megvalósítás koordinálásáért 2020 júliusától. Az amerikai gyógyszergyártó vállalat állatgyógyászati részlege meghívásos pályázaton döntött az ügynökség kiválasztásáról.

Az MSD Animal Health az állatgyógyászati piac egyik legnagyobb szereplője, az amerikai székhelyű, globális Merck Sharpe & Dohme gyógyszervállalat tagja. A társaság vakcinákat, antibiotikumokat, parazitaellenes készítményeket és más innovatív állategészségügyi termékeket, illetve szolgáltatásokat egyaránt kínál. Az MSD Animal Health társállat-üzletága és a FLOW PR együttműködése 2016 elején kezdődött, amikor az integrált kommunikációs ügynökség megbízást kapott a vállalat hazai online kommunikációjának támogatására. Az első pozitív eredmények nyomán 2017 közepétől Magyarország mellett már Csehországban és Szlovákiában is a FLOW PR dolgozott az MSD Animal Health digitális aktivitásainak megtervezésén.

Az elmúlt hetekben zárult le az a négy országra kiterjedő, meghívásos tender, amelynek során az állatgyógyászati társaság döntött az online kommunikációs feladatokat Magyarországon, Csehországban, Romániában és Lengyelországban integráltan koordináló lead ügynökség kiválasztásáról. A pályázat győztese a FLOW PR lett, így a jövőben az MSD Animal Health társállat-üzletágának online imázsépítését a régióban az ügynökség irányítja. A megbízás a helyi Facebook-oldalak tartalommenedzsmentjére, a kommentek és üzenetek kezelésére, valamint a társaság webes felületein megjelenő cikkek megírására, ezek mellett eseti jellegű sajtókommunikációs feladatok ellátására egyaránt kiterjed.
( onBRANDS )