AUGUSZTUSBAN INDUL A BOCHKOR A RETRO RÁDIÓBAN

Bochkor Gábor másfél év után tér vissza rádiózni.

Bochkor címmel indul Bochkor Gábor új reggeli műsora augusztus 31-től a Retro Rádión.

Augusztus 31-től minden hétköznap reggel hattól tízig a Retro Rádión hallhatják majd oldalán új műsorvezető társával, Lovász Lászlóval. A rádiós elárulta, ugyan ő lesz a dominánsabb kettejük közül, de biztos benne, hogy Lovásszal jól működnek majd együtt. A két műsorvezető ismerte már egymást korábbról, az elmúlt hetekben pedig a műsor kapcsán sok időt töltöttek együtt, hogy összehangolódjanak a nyár végi kezdésre.

“Az, hogy Lovász Laci legyen mellettem ebben a műsorban, az én ötletem volt. Sokáig ötleteltünk, ki lehetne a megfelelő társ, végül bedobtam a nevét és felhívtam. A találkozásunk után biztos voltam benne, hogy jó választás, az azóta eltelt időszak erre csak ráerősített.” – mondta Bochkor, aki a koránkeléssel együtt alig várja már az indulást.

“Nagyon örültem, amikor Gábor felhívott. Szerintem az országban kevesen mondhatják el magukról, hogy Bochkor Gábor velük akar rádiózni. Ahogy azt is, hogy olyanokkal dolgoznak együtt, akiket valóban tisztelnek és elismernek szakmailag. Az, hogy milyen közöttünk a kémia, hamarosan a hallgatók számára is kiderül.” – magyarázta Lovász László.
( onBRANDS )