“ÉBRESZD FEL A KREATIVITÁSOD!” – ÜZENI A MÁRKA

Megérkezett a Xiaomi Mi 10T széria.

A globális tech piac egyik vezető vállalata, a Xiaomi ma egy három tagból álló, új okostelefoncsaládot mutatott be, amelynek minden esélye megvan arra, hogy felébressze az emberekben az alkotókedvet.

“Ébreszd fel a kreativitásod!” – üzeni a brand, amelynek zászlóshajója a Mi 10T Pro olyan paraméterekkel rendelkezik, amelyek újraértelmezik az alkotás és a felfedezés fogalmát. A Mi 10T még jobban kitolja kategóriája határait, lenyűgözve minden felhasználóját legyen az üzletember, gamer vagy a streamelés kedvelője. A Mi 10T Lite mindenki számára elérhetővé teszi az 5G-t és páratlan felhasználói élményt kínál.

A Xiaomi új termékszegmenst teremtett a 108 MP-es kamerákkal – a vállalat a világon először mutatott be ilyen okostelefonkamerát, és az elmúlt évek számos fotószoftveres innovációja is a nevéhez fűződik. A Mi 10T Pro optikai képstabilizátorral és a 8K videók támogatásával folytatja tovább az ultranagy felbontású kamerák hagyományát a brand történetében. A Mi 10T hátoldali kamerájának felbontása ugyancsak tekintélyes: 64MP. De ez még nem minden! Ezen túl, mind a Mi 10T Pro, mind a Mi 10T még három kamerával rendelkezik: egy 13 MP-es ultraszéles látószögű kamerával, egy 5MP-es makró kamerával a fontos pillanatok megörökítésére, továbbá egy 20 MP-es frontoldali kamerával, hogy bárki a lehető legmegnyerőbb arcát mutathassa egy szelfin vagy épp videóhívás közben, mikor a szeretteivel beszélget.

A Qualcomm Snapdragon 865 processzornak köszönhetően a Mi 10T Pro és a Mi 10T rendkívül nagy teljesítményű, hatékonyan használja fel az energiát, továbbá az 5G hálózathoz is képes csatlakozni.

A Mi 10T Pro és a Mi 10T telefonokat a Xiaomi az egyik legerősebb akkumulátorával látta el, amelynek a kapacitása 5000 mAh. Ráadásul, a készülékek a hosszabb üzemidő mellett a szokásosnál is több energiát nyernek ki az akkumulátorból, ugyanis az energiafelhasználásukat optimalizáló technológiát alkalmaznak.

Az okostelefonokkal egyidőben jelenik meg a hazai és a globális piacon a Mi Watch is, amely a Xiaomi első olyan okosórája lesz, amelyet a külpiacokon hoz forgalomba. Az újdonság kiegészíti a Xiaomi egyéb hordható termékeit és abban támogatja a felhasználóját, hogy aktív, sportos életet élhessen, bárhogyan is valósítja ezt meg.
( onBRANDS )