BŐVÜL A SILBERSTEIN AND PARTNERS CSAPATA

Az elmúlt hónapok korona vírus járványa átrendezte a kommunikációs ügynökségek piacát.

Amíg a korábbi időszakban elsősorban rendezvények megszervezésére fókuszáló ügynökségek nehezebb helyzetbe kerültek, addig az online ügynökségek valamennyivel könnyebben vészelhetik át ezeket a hónapokat.

A közösségi média kutatással és digitális PR-rel foglalkozó Silberstein and Partners a meglévő ügyféligényeinek zökkenőmentes kiszolgálása érdekében tovább bővíti ügynökségi munkatársai körét. A közel másfél évtizede működő, száz százalékban hazai tulajdonosi körrel rendelkező ügynökséghez csatlakozó Lakatos János, junior account managerként nem csak a futó kampányok koordinálásáért, de azok szövegírási feladataiért és a kutatásaink médiához való eljuttatásáért is felelős lesz.

„János megérkezése nagy segítség számunkra. Rendszerezett gondolkodásával és hatalmas fordulatszámon pörgő lelkesedésével már most olyan környezetet biztosít számunkra, ahol nem csak több időt tölthetünk meglévő ügyfeleink kampányainak tervezésével és megvalósításával, de az új szektorok felé való nyitásra is marad energiánk.” – mondta Mezei Márk az ügynökség vezetője.
( onBRANDS )