TIZENÖT ÉV UTÁN VISSZATÉR A SZORÍTÓBA MIKE TYSON

Mike Tyson és Roy Jones Jr. hozzánk a Sport TV-n tér vissza.

Mike Tyson a nehézsúlyú profi ökölvívás egykori királya egy mérkőzésen csap össze azzal a Roy Jones Jr-ral, aki négy súlycsoportban is eljutott a világbajnoki címig. A találkozót november 28-án rendezik, Magyarországon kizárólag a Sport1-en lehet majd élőben nyomon követni. Felvezetésképpen látható lesz 10 klasszikus Tyson-meccs és egy elképesztő dokumentumfilm is.

Mike Tyson (50-6, 44 K. O.-T. K. O., 2 no contest) 20 évesen, 1986-ban lett minden idők legfiatalabb profi nehézsúlyú világbajnoka,

2020 második felében, 54 évesen pedig formába hozta magát, és 15 év után, novemberben visszatér a ringbe. Legutóbb 2005. június 11-én öklözött, akkor kikapott Kevin McBride-tól, miután a hatodik menetet követően ülve maradt a székén.

Az idén nyáron azt is megtudtuk, hogy Roy Jones Jr. (66-9, 47 K. O.-T. K. O.) lesz az ellenfél, akit sokan minden idők egyik legjobb bunyósának tartanak. Pályafutása során a négy nagy szervezet (IBF, WBA, WBC, WBO) legalább egyikénél a középsúly, a nagyközépsúly, a félnehézsúly és a nehézsúly trónján is ült. Már 51 éves, de 2018-ban is bunyózott, és bár a Scott Sigman elleni győzelem után bejelentette visszavonulását, nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy megfelelő rivális ellen visszatér.

Ennek 2020. november 28-án jön majd el az ideje, amikor

nyolc menet erejéig egymásnak feszül a két legenda Los Angelesben.

Az Egyesült Államokban a két sztár összecsapása köré szervezett gála pay-per-view-rendszerben, 50 dolláros előfizetést követően érhető el, Magyarországon viszont a Sport1 extra költség nélkül hozza házhoz a legendák ütközetét. További hírességek is feltűnnek majd a ringben, például a korábbi NBA-játékos és zsákolóbajnok, Nate Robinson vagy a YouTube-ról ismert Jake Paul.
( onBRANDS )