LÁTVÁNYOS ÉS EXTRÉM VIDEÓ AZ ALPHATAURI DIVATMÁRKA DEBÜTÁLÁSÁRÓL

Pierre Gasly, a Scuderia AlphaTauri francia versenyzője és Alexander Albon, az Aston Martin Red Bull thaiföldi sztárja az AlphaTauri divatmárka indulása alkalmából vágott neki a kalandnak.

Törökország transzkontinentális nagyvárosa, Isztambul a főszereplője a Formula-1 pilótáival készített videónak, mely Project Istanbulls névre hallgat.

Isztambul látványosságainak megtekintésére talán egy hosszú hétvége is kevés lenne, ám volt, aki megpróbálkozott a lehetetlennel egyetlen nap leforgása alatt. Sajátos utat választott a feladat megoldására Pierre Gasly, a Scuderia AlphaTauri pilótája és Alexander Albon, az Aston Martin Red Bull autóversenyzője:

F1-es autójukkal száguldottak keresztül Isztambul városának legfőbb nevezetességein. Az apropót az AlphaTauri prémium divatmárka piacra kerülése inspirálta.

Gasly és Albon különböző irányokból járták körül az európai és ázsiai kontinens választékán fekvő várost. RB7-es versenyautójukkal a kamerák kereszttüzében haladtak el olyan gyönyörű nevezetességek mellett, mint a Topkapi palota, Ahmed szultán mecsetje, a Galata-híd, de driftelést is láthattunk tőlük a Konstantinályi Hippodrom területén is. A francia Pierre Gasly ráadásul az első pilóta, aki egyszerre két kontinensen végezhetett körzőző mutatványt.

A kisfilm, mely a 2020-as Forma-1 török nagydíjjal egyidőben készült, az AlphaTauri prémium divatmárka megjelenését ünnepelte. Gasly és Albon a tiszteletkörük végén be is tértek a Vakkorama üzletébe, ahol fotósok kapták lencsevégre az AlphaTauri kínálatának első két tulajdonosát. A kollekció már 90 ország kijelölt üzleteiben kapható.

„Hihetetlen volt F1-es autókkal átszelni Isztambult, különösen, mikor a Boszporusz-hídon száguldottunk át egyik földrészről a másikra. Boldog vagyok, hogy részt vehetek az AlphaTauri divatmárka útnak indításában, itt Törökországban. Imádom a divatot és az öltözködést, ezért különösen nagy lehetőség számomra egy prémium márkával dolgozni. Ez az első közös szezonunk, és nagyszerű látni, hogy milyen gyorsan fejlődik és növekszik világszerte.” – közölte Pierre Gasly, aki szeptemberben szerezte meg első győzelmét, ráadásul az AlphaTauri színeiben.

Alexander Albon, aki az első thai versenyző az F1 pódiumán, az AlphaTaurival kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy „innovatív a csapat, hatalmas technológiai tudással rendelkeznek, és jó látni, hogy a kollekciójukkal már megjelenhetnek a mindennapokban is.”
( onBRANDS )