ITT A HELL GAMER EDITION

A HELL ENERGY, kifejezetten a videojáték kedvelőkre gondolva indítja el legújabb energiaital családját, a HELL Gamer Edition-t.

Hazánkban 3,8 millió ember játszik számítógépen, konzolon vagy mobileszközökön, közülük több mint 500 ezren tekinthetők hardcore gamereknek.

Ők azok, akik e-sport játékot játszanak, versenyzők vagy részt vettek már offline e-sport rendezvényen. Jellemző rájuk, hogy nagyon sok időt töltenek gép előtt, hétköznap átlagosan 3,5 órát, de ez hétvégén akár a 6 órát is elérheti.

Egy jó gamernek számos elvárásnak kell megfelelnie: hosszú órákon keresztül kell koncentrálnia a játékra, akár éjszaka is.

„Ahogyan fogyasztóink már megszokhatták, hazai piacvezető gyártóként szeretünk folyamatos újdonságokkal előállni, és mindig többet nyújtani márkánk kedvelőinek. Kifejezetten a gamerekre gondolva terveztük meg új italaink dizájnját és büszkén mutatjuk be a magyar és nemzetközi színtéren debütáló HELL ENERGY Gamer energiaital családot”– mondta el Schmidt Krisztián, a HELL ENERGY kreatív marketingigazgatója.

A HELL Gamer Edition italainak összetétele a hozzáadott aminosavaknak, az energiaitaloktól megszokott koffein tartalomnak és a B vitamintartalmának köszönhetően hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A játékkal töltött idő ezentúl 3 különleges ízzel érkezik:

  • ARCADE Tropical Bomb, egzotikus ízével a dzsungel hangulatát hozza el
  • NOVA Cherry Beam, fekete cseresznye frissítő ízét még egy nehezebb küldetés vagy csata során is élvezheted
  • PvP Coco Split, kókuszos ízvilágával a trópusokra repít

A termékek jelen pillanatban a HELL ENERGY webshopjában érhetők el, majd áprilistól már az üzletekben is kaphatók lesznek.
( onBRANDS )