A GONG FM IS AZ ATMEDIA-NAL

Regionális, hálózatos rádióval bővít a kereskedőház.

Március 1-jétől az Atmedia a kizárólagos kereskedőháza Magyarország egyik legnagyobb helyi a rádiójának, a Kecskeméti székhelyű Gong FM-nek. A Gong FM 7 frekvenciájával lefedi Bács-Kiskun megyét, valamint műsorai Pest megye déli területein is hallhatók.

A Gong Rádió 1995 augusztusában a Hírös Napok rendezvénysorozatának részeként sugárzott először műsort, és olyan népszerű volt a hallgatók körében, hogy a város önkormányzatának is köszönhetően 1996 januárjában megalakult és hivatalosan is elindult a Gong FM. A rádió azóta, nemcsak az FM 96,5 MHz-en fogható, hanem Kecskeméten, illetve Nagykőrösön és vonzáskörzetében az FM 93,6 MHz-en, míg Csongrádon az FM 87, 6 MHz-en, Gyömrőn az FM 97.2 MHZ-en, Kecelen a 99, 6 MHz-en, Solton a 94, 1 MHz-en és Baján a 88, 7 Mhz-en. A Gong Rádiót fennállásának a 20. évében, 2015-ben a Kecskeméti Települési Értéktár Bizottsága kecskeméti helyi értékké nyilvánította.

„Lokális piacvezető rádióként az Atmediát választottuk kereskedelmi partnerünknek. Nagy reményeket fűzünk az együttműködéshez, amellyel könnyebben eljuthatunk egy újabb jelentős hirdetői körhöz is. A hirdetők élete is egyszerűsödik, hiszen a helyi rádiókat használóknak mostantól eggyel kevesebb partnerrel kell megállapodniuk. Ez mindkét oldalon hatékonyabbá teszi az együttműködést.” – mondta Fodor István a Gong FM ügyvezető igazgatója.

„Örülünk a Gong FM érkezésének, amely kiemelkedő hallgatottságával jól kiegészíti a helyi rádiós portfóliónkat. Velük nemcsak a lefedettségünk, hanem a regionális elérésünk is szignifikánsan növekszik.” – nyilatkozta Guttengéber Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója.

Az NMHH Rádió Napló adatai szerint a 15 év feletti lakosság körében Kecskeméten a Gong FM napi elérése 43% (2020. december). Az adó csatlakozásával ezzel a reach-el bővül az Atmedia rádiós portfóliója, amely országos szinten a 15 évnél idősebb magyar lakosság 55%-át éri el naponta, míg heti szinten a 79%-át.
( onBRANDS )