FECSKENDŐK, LÁNGOLÓ SZÍV ÉS CONCHITA WURST AZ IPHONE ÚJ EMOJI KÉSZLETÉBEN

A következő operációs rendszer-frissítés kiadásával több mint 200 új emoji érkezik az iPhone-okra.

Oltásra kész fecskendő, lángoló szív és rengeteg lehetőség a különböző bőrszínű párok számára. -írja a theguardian.

A hangulatjelek az iOS 14.5 részeként érkeznek meg várhatóan a következő hónapban az iPhone készülékekre. Jeremy Burge, az Emojipedia alapítója és „Emoji Officer” bétaverzióiból összeállított változtatások vadonatújak és a meglévő hangulatjelek módosításai, keverékei.

A legnagyobb változás az, hogy a felhasználók hogyan képviselhetik magukat párként.

Van egy nagyon érdekes újítás az osztrákok, a dalverseny rajongói, valamint az LGBTQ + közösség minden tagja és támogatója számára is: most az iPhone-felhasználók kiválaszthatnak akár egy szakállas férfit vagy nőt, egyéni bőrszín-opcióval, amely halványan emlékeztet az Eurovízió 2014-es győztesére, Conchita Wurstra.


Kép: leadersnet.at

Az Apple szabja meg a fecskendő emoji megjelenítésének módját is. Az emoji a japán mobiltelefonokban való legkorábbi megjelenése óta két csepp vért tartalmaz. Most az Apple frissítette egy általános célú képre, amely tiszta folyadékot tartalmaz – és amely tökéletes arra, hogy megmutasd, hogy most oltottak be Covid ellen.

A klasszikus sárga arcú mosolygós hangulatjelek három új kiegészítéssel bővültek: “Exhaling face”, “Face with spiral eyes” és “Face in the clouds”.

A theguardian azt írja, hogy az emoji frissítések meglepően terhes politikai ügyek.