A TV2 CSOPORT ÚJ ONLINE PLATFORMJA A TV2 PLAY

A főcsatorna mellett a kábelportfolió műsorainak jelentős része is elérhető lesz.

Új külsővel, kényelmi funkciókkal ellátott, felhasználóbarát felülettel és személyre szabott ajánlómotorral várják a nézőket a TV2 Csoport új online platformján.  A könnyen kezelhető videós felületen elérhetőek a TV2 legnépszerűbb műsorai, sorozatai, valamint a csatornaportfólió korábbi nagysikerű műsorai is. A szolgáltatás mindenki számára ingyenesen használható, néhány extra kényelmi funkció, például a személyre szabható „kedvencek lista” létrehozása pedig regisztráció után érhető el.

Az egész világon egyre nagyobb népszerűségnek örvend az úgynevezett

on-demand tartalomfogyasztás,

amely a lineáris verziótól eltérően, igény szerinti időben érhető el egy online felületen keresztül. A hazánkban is egyre erősebb keresletre reagálva dolgozta ki a TV2 Csoport a 2021 februárjától elérhető TV2 Play szolgáltatást, amely felhasználóbarát fejlesztésének köszönhetően könnyen használható bármelyik korosztály számára. A videókoncentrált kialakításnak köszönhetően a felhasználók akár egy kattintással is megtalálhatják a megnézni kívánt tartalmat, és regisztráció után elérhető extra funkciók pedig tovább fokozzák a fogyasztói élményt.

Az oldalon lehetőség van műsorra, tartalomra, csatornára vagy éppen kedvelt színészre vagy színésznőre szűrni, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb tartalmat. Az oldal figyeli a regisztrált személy, valamint a többi felhasználó aktivitását, és ennek alapján további, számára érdekes tartalmakat javasol, amely a korábban megnézett videók alapján érdekelheti a felhasználót.

„A megnövekedett televíziózási kedv mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az online videós szolgáltatások, és ennek a növekedésnek a következő szakasza egy letisztult, könnyen kezelhető és a fogyasztók számos igényét kiszolgáló online felület elindítása. Ezen értékek mentén hoztuk létre a TV2 Play-t, amely felhasználóbarát megjelenésével, aktuális tartalmaival és a különböző extra funkcióival hamar a nézők kedvence lehet majd. Nem titkolt szándékunk, hogy a fiatalabb korosztály megváltozott televíziós fogyasztási igényeit is kiszolgáljuk” – mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A TV2 Play felhasználói ismét átélhetik a Megasztár összes évadának legemlékezetesebb produkcióit és győztes pillanatait, A Nagy Duett felejthetetlen előadásait, a Sztárban Sztár fergeteges átalakulásait, valamint a Nicsak, ki vagyok? döbbenetes leleplezéseit is. Az Exatlon Hungary gigászi küzdelmei, drámai pillanatai és legnagyobb győzelmei mind megtalálhatóak a TV2 Play felületén – ráadásul a 3. évadban ezek a tartalmak már az egész világon elérhetőek. Ha valaki ismét átélné a Dancing with the Stars látványos produkcióit, akkor azonnal megteheti a streaming felületen.

A sorozatok szerelmeseinek is tartogat meglepetéseket a platform – a Jóban Rosszban összes epizódja megtekinthető már egészen a kezdetektől, ahogy a TV2 és az Izaura TV legnépszerűbb hazai gyártású, vagy éppen török és dél-amerikai sorozatainak visszanézhető epizódjai, továbbá a Mokka emlékezetes, vicces, megható, vagy épp botrányos beszélgetései is mind megtalálhatóak a felületen.

Az aktualitások mellett számos régi kedvenc is feltűnik a TV2 Play-en, így bármikor visszanézhetjük a Hal a tortán, az Aktív, az Ázsia Expressz vagy épp a Bezár a Bazár legérdekesebb epizódjait.
( onBRANDS )