A VADONATÚJ MERCEDES-BENZ C-OSZTÁLY

Digitális világpremier a Mercedes me médiaportálon.

„Minden eddiginél kényelmesebb komfortzóna” – ezzel a gondolattal leplezi le a Mercedes-Benz 2021. február 23-án, kedden 14 órakor (CET) az új C-osztályt, a Mercedes me médiaportálon tartott digitális világpremier keretében.

Markus Schäfer (a Daimler AG és a Mercedes-Benz AG igazgatótanácsának tagja, a Daimler Group fejlesztésért felelős vezetője, a Mercedes-Benz Cars operatív vezetője), Georges Massing (a Digital Vehicle & Mobility részleg vezetője) és Christian Früh (a C-osztály vezető fejlesztőmérnöke) mutatja be az új modell legfontosabb tulajdonságait.

Az új C-osztály digitális világpremierjével egyidőben a Mercedes-Benz számos csatornán teszi elérhetővé tartalmait a nyilvánosság számára, a Mercedes me portál felhasználói pedig átfogó információt kapnak az újdonság kapcsán. Így például az eredeti, angol nyelv mellett összesen kilenc nyelven elérhető a bemutató prezentáció. A digitális világpremier keretében a Q&A funkcióval lehetőség lesz kérdéseket is feltenni az új modellel kapcsolatban a Mercedes-Benz szakértőivel.

Az új C-osztállyal a Mercedes-Benz egy még hatékonyabb és

még inkább digitális világot hoz létre,

emellett pedig jövőbiztos komfortzónát biztosít – egy teret, amely olyan látszólagos ellentéteket egyesít, mint a sportosság és a kényelem, a hatékonyság, az érzelem és az intelligencia, ezzel megalkotva a tökéletes modern luxus definícióját. Az új modellgeneráció minden hajtáslánca rendelkezik elektromos rásegítéssel – ez az első ilyen Mercedes-Benz modell. Emellett az új S-osztály után az új C-osztály is megkapja a második generációs MBUX (Mercedes-Benz User Experience) központi rendszert. Így a belső tér még digitálisabbá és intelligensebbé válik.

A vadonatúj C-osztály digitális világpremierje ITT érhető el.

Frissítés:
Bemutatkozott a vadonatúj Mercedes-Benz C-osztály Limuzin és T-Modell. A vadonatúj C-osztály a sportos dinamizmust és a kényelmes luxust együttesen emeli új magaslatokba, miközben az S-osztály által inspirált belső terével kimagasló minőséget és intelligens szolgáltatásokat kínál, egy jövőbiztos, a változásokhoz igazodó komfortzónát teremtve.


( onBRANDS )