ELŐSZÖR TARTANAK LMBTQ MARKETING KÉPZÉST

Elkezdték megszólítani a magyar LMBTQ közösséget is.

Április közepén indul a Pink marketing című képzés, amely Magyarországon először ad átfogó képet a hazai és nemzetközi LMBTQ marketing trendjeiről, történetéről, társadalmi vetületéről és hasznosságáról. A hat alkalmas interaktivitásra épülő kurzus gyakorlatban igyekszik megmutatni, hogyan is érdemes kampányt tervezni a pink marketing adta lehetőségek mentén.

A felkért előadók között található Márkus Éva, a Live Nation CEE marketing- és kommunikációs igazgatója, Kölcsei Gergely, a Coca-Cola Magyarország senior brand managere, Juhász Emese, a Zsidai Group marketingvezetője, Szerepi Szabolcs, az Etyeki Kúria üzletfejlesztési vezetője, Máté Balázs, a Marketing Professzorok ügyvezetője és Erdei Zsolt, a Humen Media tulajdonosa.

A pink marketing az elmúlt években hazánkban is egyre inkább előtérbe került. A nemzetközi márkákon, multinacionális vállalatokon túl már a hazai kis- és középvállalatok is

elkezdték megszólítani a magyar LMBTQ közösséget, célzottan kommunikálni feléjük.

A Pink marketing képzést a Humen Media Hungary, hazánk egyetlen olyan marketing ügynöksége, média- és rendezvényszervező vállalkozása indítja, amely az LMBTQ célcsoportra fókuszál.

A képzés során a résztvevők megismerhetik a pink marketing kialakulásának és nemzetközi térhódításának történetén felül az alapvető, a célcsoporttal kapcsolatos fogalmakat és történelmi mérföldköveket egyaránt. A kommunikációs és marketing technikák elsajátítása mellett a képzés során a fő hangsúlyt a gyakorlati példákra és esettanulmányokra helyezik.

Ehhez a hat alkalmas tanfolyam keretében négy vállalati marketinges és kommunikációs szakértő a saját, megvalósított pink marketing kampányát elemzi az érdeklődőknek, továbbá egy külön alkalommal a digitális felületeken történő kommunikációnak is foglalkoznak. A képzést egy gyakorlati projekttel, a résztvevők által elképzelt, saját kampány megvalósítási tervével, és annak prezentálásával, értékelésével kívánják zárni.
( onBRANDS )