ÚJ KÖZÉP-KELET-EURÓPÁÉRT FELELŐS VEZÉRIGAZGATÓ A GRAYLINGNÉL

A Grayling a nemzetközi ügynökségi hálózatok között az elsők egyikeként nyitott irodát Közép-Kelet-Európában a 90-es évek elején.

Peter Feckó a Grayling ügynökség új Közép-Kelet-Európáért felelős vezérigazgatója.

A Grayling az elmúlt évtizedek folyamán sikeresen bővítette régiós jelenlétét, miközben a klasszikus szolgáltatások mellett vállalati kommunikációs tanácsadást és széleskörű public affairs támogatást is nyújtott. Új vezetői szerepkörében a Grayling Közép-Kelet-Európáért (Csehországért, Szlovákiáért, Magyarországért, Romániáért, Bulgáriáért, Horvátországért, Szerbiáért, Szlovéniáért és Ukrajnáért) felelős vezérigazgatójaként Peter Fecko feladata, hogy az üzleti növekedés tekintetében a következő szintre emelje a régiót.

Peter már több mint 20 éve aktív a kommunikációs szakmában. Kezdetben a szlovák üzleti médiában dolgozott újságíróként, mielőtt csatlakozott a Graylinghez, mely 2000-ben nyitotta meg irodáját Szlovákiában, Pozsonyban. Az elmúlt 12 évben a Grayling további közép-kelet-európai egységeit irányította többek között Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Bulgáriában, emellett stratégiai tanácsadást nyújtott a több piacon működő kulcsfontosságú ügyfeleknek.

Az újonnan létrehozott Közép-Kelet-Európáért felelős vezérigazgatói szerepkör a közelmúltban bejelentett új vezetői kinevezésekhez, valamint a Grayling eddigi legnagyobb, az egész ügynökséget átfogó kulturális kezdeményezések iránti elkötelezettségéhez kapcsolódik. Ez utóbbi keretében az ügynökség jelentős erőforrásokat fordított annak biztosítására, hogy munkatársai világszerte szorosabb kapcsolatban érezzék magukat egymással és a vállalattal, valamint, hogy a legjobb gyakorlatokat és a helyi ismereteket zökkenőmentesen osszák meg a piacok között.

Ben Petter, a Grayling Európáért felelős operatív igazgatója elmondta:
„A Grayling egyik legnagyobb erősségét az ügynökség közép-kelet-európai hálózata jelenti. A világjárvány alatt is figyelemre méltó rugalmasságot mutatott, elsősorban a kiemelkedő public affairs és válságkommunikációs szolgáltatáskínálatának köszönhetően. Peter óriási tapasztalattal rendelkezik ezeken a területeken, valamint a vállalati kommunikáció területén is. Meggyőződésünk, hogy vezetése alatt a Grayling még tovább erősödik majd Közép-Kelet-Európában.”

Peter Fecko, a Grayling Közép-Kelet-Európáért felelős vezérigazgatója elmondta:
„A közép-kelet-európai régióban működő ügynökségek közül a Grayling rendelkezik a legátfogóbb, legnagyobb számú kapcsolattal alátámasztott lefedettséggel. Ennek köszönhetően mindig is a legkézenfekvőbb választási lehetőséget jelentettük a több országra kiterjedő támogatást kereső ügyfelek számára, ugyanakkor egyre nagyobb keresletet tapasztalunk a közönségkapcsolatot és a vállalati kommunikációt egyaránt felölelő integrált vállalati kapcsolati szolgáltatások iránt is. A régióban ez a legígéretesebb terület, ahol jelentős növekedésre számítunk 2021-ben.”
( onBRANDS )