ELINDULT A XIXO ÚJ IMAGE KAMPÁNYA

A kampánya a hétköznapi rutinból szeretné kibillenteni az embereket.

Augusztusig televízióban és online felületeken fut a XIXO márka új kampánya. A XIXO egy egyszerű „Miért ne?” kérdéssel változtatásra, bátorságra inspirál, hogy minden szituációban úgy viselkedjünk, ahogy titokban mindig is szerettünk volna.

Az életünk tele van elvárással, szabállyal, megszokással. Mindennek megvan a maga módja, helye és ideje. Sokszor rutinból hozunk döntéseket, rutinból választunk üdítő italt vagy jegesteát. De mi van, ha nem ehhez van kedvünk?

Miért ne csinálhatnánk úgy a dolgokat, ahogy jól esik?

A május 20-án indult kampány is pontosan ezt a kérdést teszi fel. Ismerős szituációk sorozatát láthatjuk a reklámfilmben, azzal a különbséggel, hogy a szereplők nem kötnek kompromisszumot. Úgy öltöznek, ahogy akarnak, azt csinálnak, amit akarnak, azzal vannak és ott, ahol épp jól esik nekik.

„Ismerjük a falakat, a gátlásokat. Ezeket most át kell ugrani. Hiszünk abban, hogy a „Miért ne?” kérdés aktivizálja a fogyasztókat annyira, hogy bátran kipróbáljanak valami újat, akkor is, ha mindennapjaikról vagy éppenséggel az üdítő választásról van szó.” – mondta Vecsei Márton a XIXO márka vezetője az új image kampányról.

A reklámfilmben profi színészek mellett a XIXO munkatársai is felbukkannak a szereplők között.

XIXO werkfilm

( onBRANDS )