BCSDH FENNTARTHATÓ JÖVŐÉRT DÍJ 2021

Idén is meghirdetik BCSDH által alapított Fenntartható jövőért díjat.

A díj elsődleges célja, hogy elismerje a Fenntartható Fejlődési Célok elérése érdekében végzett kiemelkedő vállalati és vezetői teljesítményt, amelyet kibővítettek a pandémia során tett nagyhatású intézkedésekkel.

A komplex szemléletű díj az alábbi 4 kategóriában kerül átadásra:

1. Vezető nő
Kérjük, jelöljön egy olyan kiemelkedő, női vezetőt munkatársai közül, aki hozzájárul a Fenntartható Fejlődési Célok (SDGk) valamelyikének eléréséhez.

2. Változásvezető
Amennyiben ismer olyan vállalatvezetőt, felső vezetőt, aki innovatív, példamutató és kiemelkedő módon tett a Fenntartható Fejlődési Célok elérése vagy a megváltozott gazdasági helyzetben a munkahelyek, dolgozók, illetve beszállítói láncok védelmében, illetve a gazdaság újraindítása érdekében, akkor várjuk jelölését a Változásvezető díjra.

3. Üzleti megoldás, üzleti modellváltás
Innovatív, akár a cég alaptevékenységtől eltérő tevékenység indítása, üzleti modellváltás, amely hozzájárul a Fenntartható Fejlődési Célok eléréséhez vagy a megváltozott helyzethez való alkalmazkodáshoz, a munkahelyek megőrzéséhez, illetve a gazdaság újraindításához, fenntarthatóbb működtetéséhez.

4. Társadalmi felelősségvállalás
Példamutató valódi társadalmi felelősségvállalási és befektetési, valamint a pandémia helyzet társadalmi hatásait mérséklő, helyi vagy kiemelten érintett közösségeket támogató vállalati programokat keresünk, amelyek kiemelkedő, példamutató módon valódi segítséget nyújtottak felelősséget vállalva szűkebb vagy tágabb környezetükért.

A jelölések és a pályázat benyújtásának határideje: 2021. július 31.

A díjak átadására a 2021. október 7-i Üzleti ebéd keretein belül kerül sor.
( onBRANDS )