ONLINE BRAND STORE-T NYIT AZ LG

Már közvetlenül a gyártótól is rendelhetnek a vásárlók.

Az LG Magyarország hivatalos magyar nyelvű weboldalán immár elérhető az online vásárlás funkció. Az újítás a vállalat azon globális kezdeményezésének része, amelynek

célja, hogy minél több országban legyenek közvetlenül a gyártótól elérhetőek a termékek.

„Az LG webáruház elindításával az egyik fő célunk, hogy a kiterjedt és jól működő partnerhálózatunk mellett létrehozzunk olyan értékesítési csatornát, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetünk a vásárlóinkkal. A termékek mellett olyan magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk, melyek hozzájárulnak a pozitív vásárlói élményhez és építik a márkát” – mondta Vaitzner Endre, az LG Brand Store vezetője.

A webshopban vásárolt termékeket az LG országszerte ingyenesen szállítja ki a vevőknek.

Háztartási gépek vásárlásakor a gyártó vállalja a régebbi berendezések elszállítását, egyes készülékek és termékkategóriák esetében pedig szakképzett segítséget nyújt a gépek üzembe helyezéséhez, például a hűtő elhelyezéséhez, a mosógép és szárítógép beszereléséhez és a televízió falra fúrásához. Az LG munkatársai továbbá személyesen be is mutatják a vásárlóknak a termékfunkciókat és szolgáltatásokat, így az eszközök tulajdonosai rögtön személyre szabott funkciókkal használhatják eszközeiket.

Az LG a webshop indulásának első két hónapjában minden regisztráló egy három hónapig felhasználható, 5%-os kedvezménykupont kap az első vásárlásához. A gyártó időszakos akciókkal is készül a vásárlóknak, valamint a későbbiekben áruhitel szolgáltatás bevezetését is tervezi, amely szintén a hivatalos weboldalon lesz elérhető.
( onBRANDS )