A KREATÍVTÓL IGAZOLT VEZETŐ SZERKESZTŐT A 24.HU

Pál Zsombor a Kreatív jelenlegi főszerkesztője.

Szeptember 27-től Pál Zsombor, a Kreatív jelenlegi főszerkesztője a 24.hu-nál folytatja pályafutását, az újonnan létrehozott vezető szerkesztői pozícióban.

Foto: Mohos Márton

A szakember korábban a Forbesnál dolgozott, azt megelőzően pedig marketingesként megfordult a Vodafone-nál és dolgozott reklámügynökségnél is. Tapasztalatait a tartalomkészítésben, a szerkesztésben és a munkaszervezésben fogja kamatoztatni.

Pál Zsombor utódja a Kreatívnál Hermann Irén, aki régről ismeri a lapot, amelynek 1999 és 2006 között rovatvezetője volt, majd a rákövetkező évtizedben a Figyelőnél és a Forbes magyar kiadásánál töltött be hasonló pozíciókat. Később a régi Index gazdasági rovatának tagja volt, a Kreatívhoz pedig a Szabadszínész színészkereső startup operatív vezetői pozíciójából érkezik. – írja a Kreatív.

Szeptember 1-től ugyancsak a 24.hu csapatát erősíti Török László, a Népszava belpolitikai rovatvezető-helyettese, aki korábban a Magyar Nemzet politikai rovatát is vezette.

Foto: Marjai János

Török László az RTL új híroldalának vezetői székébe távozó Bordás Gábort váltja, 7 közéletrovat vezető-helyetteseként dolgozik majd Bita Dániel főszerkesztő-helyettes – rovatvezető mellett.
( onBRANDS )