NO SPEED LIMIT

Kortárs képzőművész kiállítását támogatta a Maserati Wallis.

Az olasz luxusautó-márka kizárólagos hazai forgalmazója, a Maserati Wallis. Mr. Tibowsky, hazánk egyik leghírhedtebb képzőművészének „no speed limit” című kiállítását karolta fel.

A művészetéhez börtönökben is inspirálódó, hazánk egyik leghírhedtebb tetováló- és képzőművészének kollázsait 2021. július 29-től a Kempinski Hotel Corvinus Budapest állítja ki. Az Európa-szerte ismert kortárs művész műalkotásait a világ számos pontján bemutatták már.  

Mr. Tibowsky egy kis, Győr melletti településről, Rábacsanakról származik. Már fiatalon érdekelte a művészet, amelynek több ágazatát autodidakta módon sajátított el: belekóstolt a graffitibe és a street art-ba is, de végül a tetoválás és a festés felé fordult. Művészete során széleskörűen használja a különböző technikákat és anyagokat, vászonra és papírra vetett munkáit a zene és a street art inspirálja. Képes a mindennapi tárgyakat és idézeteket saját hasznára fordítani, ezekből mindenki számára élvezhető műalkotásokat kreálni.

A művész „no speed limit”, azaz „sebességkorlátozás nélkül” című estjét

a sebesség, az életérzés és a kortárs design szimbóluma,

a Maserati is támogatta.

„Az autóipar és a művészet kapcsolódása néhányaknak első hallásra talán idegenként hathat. A Maserati kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a művészi ihletésű hagyományok a kész  modellekben is megjelenjenek. A Maserati formatervezői, külső és belső dizájnerei a legmagasabb szintű ízlést és minőséget képviselik. Így nem is volt kérdés számunkra, hogy nagy lelkesedéssel vegyünk részt a „no speed limit” projektben, hiszen ez egy olyan merész és tabudöntögető kiállítás, amivel teljes mértékben azonosulni tudunk. Felhívja a figyelmet arra, hogy a kortárs művészet mindennapjaink része, hiszen a tárgyak akár autó, akár festmények vagy graffitik formájában hatással vannak érzéseinkre, hétköznapjainkra, az ebből fakadó szemléletformálással a világunkra is”mondta el az együttműködés kapcsán Dósa Péter, a Wallis Motor marketing vezetője
( onBRANDS )