A TEILOR LUXUSÉKSZER-KERESKEDÉS MEGNYITJA ELSŐ MAGYARORSZÁGI ÜZLETÉT

A kelet-közép-európai régióban luxusékszereket forgalmazó üzletlánc Magyarországon az Etele Plazában nyitja meg első üzletét.

A TEILOR Európa egyik legjelentősebb prémium ékszerkereskedő lánca, több mint ötven üzlete közül hat TEILOR Exclusive kategóriájú, amely korlátozott példányszámú, kézzel készült, gondosan válogatott, gyémántokkal és drágakövekkel díszített darabokat kínál ügyfeleinek.

A lánc első hazai boltja az Etele Plazában, Buda legújabb és Magyarország első okosplázájában nyílik meg.

„Megtisztelő, hogy Magyarországon is megnyithatjuk első üzletünket. A cég már meghatározó jelenléttel rendelkezik Kelet-Közép-Európában, és most a dinamikus magyar piacon folytatódik a TEILOR nemzetközi terjeszkedése. Igazán nagyratörő terveink vannak, feltett szándékunk, hogy a TEILOR legyen a legkedveltebb nemzetközi luxusékszer márka, ezt pedig különleges márkaélménnyel igyekszünk elérni, mind az üzleteinkben, mind pedig az online felületeinken egyaránt. A magyarországi bővülés tovább folytatódik, amely során igazán egyedülálló élményt nyújtunk ügyfeleinknek” – mondta el Willy Dicu, a TEILOR vezérigazgatója.

A TEILOR prémium helyszíneken, kiváló vásárlói élménnyel várja a látogatókat, kiszolgálva a legkülönbözőbb elvárásokat és igényeket. Jelenleg a vállalat négy e-kereskedelmi felületet – teilor.com, teilor.ro, teilor.bg and teilor.pl – üzemeltet. Az 1998-ban Florin Enache vállalkozó által alapított vállalat  négy országban több mint 400 alkalmazottat foglalkoztat.

„Egy újabb óriási elismerés a Futureal csapata és az Etele Plaza számára, hogy a TEILOR első magyarországi boltja is a plázában nyílik meg. Büszkék vagyunk, hogy kiváló elhelyezkedésének, digitális megoldásainak és különleges szolgáltatásainak köszönhetően a díjnyertes, újgenerációs bevásárló- és szórakoztatóközpontunk ennyire vonzó lehetőséget jelent az olyan nagy tekintélyű, nemzetközileg jegyzett luxusmárkák számára, mint a TEILOR” – hangsúlyozta Deutsch Krisztina, az Etele Plaza értékesítési igazgatója.
( onBRANDS )