A BARBIE A COCCINELLE MÁRKÁVAL MŰKÖDIK EGYÜTT

Önmagunk elfogadását, a pozitív gondolkodást és az előítéletmentességet hangsúlyozza a különleges, limitált kézitáska sorozat.

Az exkluzív, „The future is limitless”, magyarul „A jövő határtalan” elnevezésű szettel az alkotók a korlátok lebontását, a befogadást, az önelfogadást és a természetes szépséget ünneplik. Mindez összhangban áll a Barbie küldetésével, hiszen a játékmárka babái nemcsak sokszínűek, hanem önbizalomra és az álmok megvalósítására is inspirálnak. A legújabb, Coccinelle for Barbie táskakollekció szlogenje éppen ezt az üzenetet hangsúlyozza: „A jövő határtalan”. A kezdeményezésben Magyarországgal együtt összesen 25 ország vesz részt.

Az egyedi táskák erős nejlonvászonból, olasz kézműves bőr fogantyúkkal készültek és zsinórozott szövetszalagok díszítik őket. A „The future is limitless” szlogen graffiti stílusú karakterekkel jelenik meg a darabok oldalán a rózsaszín anyagon feketével, a fekete anyagon pedig rózsaszínnel. A táskák belsejében egy rózsaszín címke is található, rajta a Coccinelle for Barbie kollekció jelszavával: ha elfogadjuk saját magunkat és sokszínűségünket, erősebbek lehetünk.

A limitált darabszámban elérhető kollekció a Coccinelle üzletében és online kapható.
( onBRANDS )