ÁTADÁSRA KERÜLTEK A HORECA HŐSÖK 2021 ELISMERÉSEK

Idén nyáron új díjat alapított a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) HoReCa és Event Tagozata és a Trade magazin.

HoReCa Hősök díjjal jutalmazták szeptember 20-án, a Business Days konferencia első estéjén a szektor válságálló szereplőit. 

A szektor azon szereplőit keresték,

akiknek a koronavírus-járvány idején sikerült valamilyen különleges megoldással menteni a menthetőt:

a kollégákat, a közösséget, a szolgáltatásukat vagy segítséget nyújtottak másoknak. 

A kitüntető címre maguk az érintettek pályázhattak, a zsűrizést az MMSZ HoReCa és Event Tagozat tagjai végezték. A díjak átadására az FMCG-piac legnagyobb szakmai eseményén, az ötnapos Business Days konferencia első HoReCa napján, szeptember 20-án, Tapolcán került sor.

„Most, hogy a pandémia által alaposan felforgatott világunkban kezd helyreállni az élet, és a horeca- és rendezvényszektor lehetetlen helyzetbe került szereplői is újraszervezik tevékenységüket, érdemes visszatekintenünk, összegyűjtenünk e rendkívüli időszak pozitív példáit. Épp ezért díjaztuk a magunk mögött hagyott másfél év HoReCa-hőseit. Azokat, akik valamilyen különleges megoldással mentették a menthetőt: a kollégákat, a közösséget, a szolgáltatásukat vagy másokat. Az ő elismerésükre alapítottuk a Trade magazinnal közösen a HoReCa Hősök díjat. Feladatunknak tartjuk, hogy példájukat a szakma elé tárjuk, és sztorijukat a nagyközönség is megismerhesse.” – mondja Bódi Krisztina, a Magyar Marketing Szövetség HoReCa és Event Tagozatának tagozatvezetője.

„Idén először, kiemelten, az első napra építettük be a Business Days konferencia programjába a HoReCa-piac tematikát, hogy segítséget nyújtsunk a piac szereplőinek egy közös gondolkodásra, az aktuális helyzet lehetőségeinek átbeszélésére, ötletelésre. Úgy látjuk, hogy a HoReCa-piac még messze nincs túl a pandémia okozta nehézségeken, és az elmúlt időszakban egyre több területen igényelnek támogatást. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani egy szakmai találkozás lehetőségével, amelyhez egy ilyen díj kiválóan illik. A Sirha Budapest hivatalos médiapartnereként és az MMSZ HoReCa és Event Tagozat alapítótagjaként vettünk részt a HoReCa Hősök díj létrehozásában, és adtunk helyet a közös díjátadónak a Business Days konferencián. – hangsúlyozza Hermann Zsuzsanna, a Business Days konferencia főszervezője és a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője.

A HoReCa Hősök díj 2021 díjazottjai:      

Irish Dog Kft., Beiruti Izek Kft. (Leilas étterem),
ZIP Brewhouse Kft. (ZIP Brewhouse),
Market Store Kft. (Halpatkó éttermek),
Danubius Hotels Kft., GYSEV Zrt (Hotel Sopron),
Kalandpart Kft. (Sulyom Tájétterem)

(onBRANDS )