SZAKMAI VIDEÓSOROZATOT INDÍT AZ UNIOMEDIA A LINKEDINEN

Az ügynökség munkatársai a saját területüket érintő tanácsaikat, tapasztalataikat és tippjeiket osztják meg az érdeklődőkkel.

Az Uniomedia első, saját gyártású szakmai videósorozatának első epizódja szeptember 21-én debütál a világ legnagyobb üzleti közösségi portálján. Az ügynökség LinkedIn oldalán, hetente kétszer megjelenő epizódokban a többszörös PR Top lista győztes vállalat vezető kollégái engednek betekintést az ágazatot és a munkájukat érintő szakmai kérdésékbe, osztják meg tudásukat, illetve tapasztalataikat, valamint adnak tippeket a saját területükre vonatkozóan.

Az első epizódban Balatoni Zsófia, az Uniomedia egyik alapítója mesél a stratégiai kommunikáció fontosságáról és szerepéről, illetve, hogy miként érdemes és lehet azt jól csinálni.

A nagyjából kétperces, kizárólag a lényegre szorítkozó adásokban szó lesz – a többi között – a Z-generáció hatékony megszólításáról, a sikeres sajtókommunikáció alapjairól és a tökéletes sajtóközlemény ismérveiről. Emellett azt is megtudhatjuk, hogyan készíthetők presztízs értékű interjúk vezérigazgatókkal, mitől jó egy brief, hova, mit és mikor érdemes posztolni a különböző social felületeken; sőt, a 7 éve zsinórban az év PR ügynökségének választott Uniomedia munkatársai azt is elárulják, hogyan készíthetők nemcsak eredményes, de díjnyertes kampányok is.

Balatoni Zsófia mellett Szabó Hedvig, az Uniomedia egyik stratégiai vezetője, Mechiat Zina media director, Ámon Judit social media senior manager, Varga G. Gábor tartalmi vezető és Pór Péter account director avatja be a részletekbe a kommunikáció, a stratégia, a marketing és a tartalomkészítés iránt érdeklődőket.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy Magyarország vezető PR ügynökségeként, a legmagasabb szintű szakmai tudás birtokában elindíthatunk egy ilyen fontos videósorozatot, amelynek célja épp az, hogy ezt a tudást megosszuk minél több emberrel, és hogy hazánk rengeteg jó kommunikációs szakemberrel büszkélkedhessen. Bízom benne, hogy valamennyi epizódot szeretettel fogadja a LinkedIn közössége és hasznosnak találja majd” – nyilatkozta Balatoni Zsófia társalapító.
( onBRANDS )