ÚJ VEZETŐVEL ERŐSÍT AZ INSPIRE ORIGINAL

Az új operatív vezető a Samsungtól igazolt át.

A több mint 20 éves rendezvényszervezői múlttal rendelkező Inspire Rendezvényügynökség csapata új operatív vezetővel bővült Szabó Pál személyében, aki ügyféloldalról igazolt át az ügynökségi oldalra. A vezető a Samsung Electronics-nál különböző IT-, és fogyasztói elektronikai kereskedelmi vezetői beosztásokban eltöltött időszak (13 év) után érkezett az inspire original operatív igazgatói pozíciójába, melyet szeptember elseje óta tölt be.

„Az ügynökség tulajdonosával és egyben ügyvezetőjével, Mesterházy Dániellel még 2000 tavaszán találkoztunk először egy rendezvény kapcsán, ahol ő már akkor az inspire original képviseletében, én pedig megbízóként, az akkori munkahelyem képviseletében voltam jelen. A több mint 20 évnyi közös munka során kialakult emberi és szakmai kapcsolat eredményeképpen érkeztünk el oda, hogy megtisztelt ezzel a pozícióval. Nagyon vonzó számomra, hogy új területen új kihívások közepette próbálhatom ki magam, és az eddigi ügyféloldalon szerzett tapasztalataimat beépíthetem az ügynökség életébe, gondolkodásmódjába” – mondja Szabó Pál.

Az ügynökség vezetője szerint, ahogy oly sok területen, úgy a kommunikációs ügynökségek piacán is szemléletváltás szükséges, folyamatos megújulást követel a piac és az kerülhet ki „nyertesként”, aki gyorsan reagál ezekre a változásokra.

„Az új pozíció létrehozásával és Pál üzleti tapasztalatának bevonásával kettős célunk volt. Elsődleges feladatunk, hogy a háttérfolyamataink magasabb szintű strukturálásával és automatizálásával még nagyobb figyelmet fordíthassunk partnereink céljainak elérésére mind a kreatív munka terén, mind az ügyfélkiszolgálásban. Másfelől pedig kiemelt szándékunk, hogy a cég erősödjön a jelen kor kihívásainak és a rohamosan változó piaci környezetnek megfelelve. Úgy vélem, hogy Pali szakmai tudásával és eddig megszerzett ismereteivel ügynökségünk még magasabb szinten tudja a jövőben ügyfeleit kiszolgálni, professzionálisabb szolgáltatást biztosíthatunk partnereinknek” – teszi hozzá Mesterházy Dániel.
( onBRANDS )