REKORDMENNYISÉGŰ ONLINE TARTALOM ÉS KOMMENT KÍSÉRTE BERKI KRISZTIÁN ÉS MAZSI GYERMEKÉNEK SZÜLETÉSÉT,

44 050 online említés 30 millió alkalommal ért el az emberekhez. 

A közvetítést egy jelképes összegért követhették az érdeklődők. A beszámolók szerint közel 6 óra alatt több mint 195.000 egyedi látogatója volt az oldalnak, ahol a Mazsi szülését nézhették a rajongók. A SentiOne az ezzel kapcsolatos internetes diszkurzust mérte fel, kiderült, egy hét alatt a témában tett

44 050 online említés 30 millió alkalommal ért el az emberekhez.

Berki Krisztián és Berki Renáta kislányának születésnapja 7,6 milliós elérést generált múlt pénteken, azaz ennyiszer találkoztak a magyar internetezők a gólyahírrel. Az online közösség a vizsgált hét alatt a születendő gyermek méreteit is találgatta, a legnépszerűbb 50-51-52 cm helyett azonban 56 cm-rel született meg Berkiék babája.

A születés közvetítésével azonban nem értettek egyet az internetezők,

kétszer annyi negatív, mint pozitív bejegyzést tettek közzé a témában.

Sokan azt kifogásolták, hogy a pár egy intim pillanatot osztott meg, és mindezt anyagi megfontolásból, de több mint 1500-szor jelent meg a gratulálok szó is a pénz (2611 alkalommal) mellett.

Az elemzés alapját a magyar internetezők portálokon, blogokon, fórumokon, közösségi média felületeken található tartalmai adták. A SentiOne azokat a 2021.11.03–2021.11.10 között publikusan közzétett online tartalmakat elemezte, amelyek a Berki családhoz köthetőek.
( onBRANDS )