TERMÉSZETES KIKAPCSOLÓDÁS OTTHON

A saját fürdőszobánkat könnyen kellemes wellness-szigetté varázsolhatjuk.

Hiába vált sokak számára az aktív pihenés részévé a rendszeres gyógyfürdőzés vagy a hétvégi szaunázás, a pandémia ideje alatt ezeknek is búcsút kellett inteniük. A saját fürdőszobájukat azonban könnyen kellemes wellness-szigetté varázsolhatják, ha kerti medence vagy a szauna építése nem kivitelezhető.

Sok ember jött rá a pandémia ideje alatt arra, hogy otthon mennyi mindent el tud intézni online. Cégek meetingeket tartottak, egymás után jelentették be nagyvállalatok, hogy élelmiszerkiszállítást vállalnak, valamint múzeumok, színházak közvetítettek tárlatvezetéseket, előadásokat az internet segítségével. Sajnos sok kapcsolat szakadt meg a vírusnak „köszönhetően”,

számtalan család vagy egyedülálló ember vágyott arra, hogy a kialakult helyzet miatt legalább az otthonában ki tudjon kapcsolódni.

Sokak számára nem adatik meg a saját kert, vagy terasz lehetősége, így ennek megfelelően kellett olyan megoldást találniuk, amellyel a pihenést a mindennapok részévé tehetik.

A Wellis nem csak széles jakuzzi kínálatával járul hozzá az otthoni wellnessközpont kialakításához, hanem hatalmas szaniterválasztékkal várja azokat, akik a négy fal között is

szeretnének relaxálni.

Lehetőségük van beszerezni egy extravagáns, kagylóformájú, szabadon álló kádat, melyben minden este feltöltődhetnek, vagy éppen egy esőztetővel ellátott fejzuhanyt, amivel akár pillanatok alatt a trópusokon érezhetik magunkat.

Testi és lelki felüdülést nyújthat egy masszázskád, vagy egy masszázsfejjel ellátott zuhany egy hosszú munkanap után. Ezeknek a prémium minőségű termékeknek köszönhetően „A természet élményét” a fürdőszobában is átélhetik úgy, hogy nem foglalkoztak se szállás –, se repülőgép foglalással.

A koronavírus valószínűleg még hosszú hónapokon keresztül az életünk része marad,

nem tudhatjuk, mikor tudunk újra korlátozások nélkül pihenni. Vágjunk bele a fürdőszobánk felújításába, és egy-egy nehéz munkanap után merüljünk el az egyedileg kialakított Wellis wellnessközpontunkban és élvezzük a víz gyógyító és pihentető hatását!
( onBRANDS )