A CELEBI KISZERVEZTE SZÁLLÁSHELY-KÖZVETÍTÉS SZOLGÁLTATÁSÁT

Az idei évben újra a Szallodak.hu – CegesHelyszinek.hu a Celebi Ground Handling szállásbrókere.

A török tulajdonban lévő Celebi, a Budapest Airport földi kiszolgálásának meghatározó szereplője 2021. január 1-jétől kezdődően kiszervezte szálláshely-közvetítés szolgáltatását.

A layover utasok, a crew, valamint a kisgépes terminálra érkezők szállásfoglalását kizárólagosan

a B2B piacon meghatározó pozícióval rendelkező Szallodak.hu – CegesHelyszinek.hu csapata intézi.

A projekt sikeréért az ügynökségen belül a nemzetközi tapasztalatokkal bíró Ábrahám Szabolcs felel, aki egyúttal a cég proaktív sales tevékenységét is irányítja.

A Celebi Ground Handling célja az volt, hogy hatékonyabbá tegye működését egy, a turizmus területén elismert professzionális szolgáltató igénybevételével, így megfelelő fókuszt biztosítva egyéb területek fejlesztésére is. Az együttműködés egy éve indult és a felek ezt folytatják a megállapodással.

A Szallodak.hu – CegesHelyszinek.hu online szállásfoglalási szolgáltatóként indult cég az elmúlt években a MICE szegmens, főként a céges rendezvények szervezésének irányába fordult és a www.cegeshelyszinek.hu portál lett a zászlóshajója.

Folyamatosan növelte előző évi forgalmát és immáron teljes körű turisztikai és rendezvényszervezési portfolióval áll ügyfelei rendelkezésére, akik között jelentősen nőtt a corporate partnerek és nagyvállalati megbízók száma. 2019-ben felvásárolták a területén megkerülhetetlen www.rendezvenyhelyszinek.hu , majd a rendezveny.com portálokat, 2020-ban pedig a Szallas.hu-tól vették meg a www.konferenciahotelek.hu honlapot, aki így kiszállt a B2B piacról. Az akvizícióknak köszönhetően a Szallodak.hu céges megrendelői partnerköre a háromszorosára nőtt.

Tatár György, a cég ügyvezetője legutóbb bekerült a Turizmus TOP 50 személyisége közé.
( onBRANDS )