A MÉDIA MOMENT ÉS RÁDIÓFACTORY MEGVÁSÁROLJA A MARIBORI RADIO CITY 100%-ÁT

A Radio City vezető rádió a maribori és északkelet-szlovéniai régióban.

A Média Moment és RadioFactory megállapodást írt alá Mišo Hölbl üzletemberrel a tulajdonát képező „Radio City” elnevezésű rádió 100%-ának megvásárlásáról.

A Radio City rádiócsatornát 1993-ban alapította Mišo Hölbl és tette vezető rádióvá a maribori és északkelet-szlovéniai régióban. A felek megegyezése után a tranzakció az összes szükséges szlovén jogszabályi feltétel teljesülését és hozzájárulás beszerzését követően válik teljes mértékben véglegessé.

Az ügylettel kapcsolatosan a vevő RadioFactory ügyvezetője, Turi Árpád és a Media Moment ügyvezetője, Székely Szilárd egyetértettek abban, hogy a Radio City hallgatottsága kiemelkedő, működése stabil, profitábilisan működik, épp ezért nagy reményekkel és elvárásokkal várják  a közös munkát. Ugyanebből eredően jelenleg nincs okuk változtatni a vezetőség összetételén, mint ahogy a mostani csapat szerkezetén és létszámán sem. Feltett szándékuk, hogy az itthon összegyűjtött iparági tudással és tanácsaikkal még erősebbé és meghatározóbbá tegyék a Radio City rádiócsatornát.
( onBRANDS )