AZ OAKLEY ELINDÍTOTTA „BE WHO YOU ARE” KAMPÁNYÁNAK UTOLSÓ FEJEZETÉT

"Légy önmagad az Oakley-val!"

Az együttműködő sportolók most arra emlékeztetnek, hogy az egyénileg bejárt utak azok, amik végül egyesítenek bennünket.

Az Oakley Unity Anthemben hat sportoló – Mikaela Shiffrin, Ståle Sandbech, Mark McMorris, Sage Kotsenburg, Henrik Harlaut és Eileen Gu – működik közre. A rövidfilmben a szereplők elindulnak a havas lejtőkön, miközben megismerhetjük sajátos hozzáállásukat a sportágukhoz, valamint életútjukat. A kisfilm amellett, hogy bemutatja az Oakley-t képviselő sportolókat,

hangsúlyozza az egymásra támaszkodás fontosságát az egyéni és a közös sikerek elérésében.

„Itt az ideje, hogy ünnepeljük a sportot, és annak életeket átalakító erejét, különösen azok után a kihívások után, amelyeken mindannyian keresztülmentünk az elmúlt években. A sport arra tanít minket, hogy nem minden a dicsőségről, a tehetségről vagy a győzelemről szól. A vereségek elkerülhetetlenek, és mindig vannak bizonytalan pillanatok, amikor magányosnak vagy akár megtörtnek érezzük magunkat. A sport mégis újra és újra bebizonyítja, hogy a nagyszerűség nem azt jelenti, hogy a legerősebb vagy, hanem azt, hogy milyen erősen térsz vissza egy-egy kudarc után. Így hirtelen minden egyes vereségből lehetőség lesz a felemelkedésre.” – kezdte Caio Amato, az Oakley globális márkaigazgatója.

A Unity Anthem mellett az Oakley bemutatta Unity kollekcióját is. A kollekció három népszerű Oakley szemüvegstílust – Line Miner, Flight Deck és Flight Path –, valamint négy sport- és lifestyle szemüvegstílust – HSTN, Jawbreaker, Radar, EV Path, Radarlock és Encoder –, valamint két sisakot – ARC5 Prot és MOD1 Prot – tartalmaz élénk, új színekben.

A szemüvegek lencséi egy új Prizm árnyalatot kaptak, a Prizm Snow Rose Gold először érhető el a modelleken. Ezt az Oakley által szabadalmaztatott technológiát úgy tervezték, hogy javítsa a színeket, növelje a kontrasztot, és kiemelje a részleteket bizonyos környezeti hatásokban. A lencsék ezáltal sokkal tisztább látást biztosítanak a hegyi környezetek különböző fényviszonyaiban.

A biztonsági funkciókkal és a látványos fényezéssel ellátott Unity sisakok ragyogást kínálnak azoknak a versenyzőknek, akik saját útjukat szeretnék járni, miközben biztonságban is maradnak. A galaxisok megjelenését megidéző festés élénken tükröződik a napon, és a végtelen lehetőségeket szimbolizálja.

Az Oakley Unity kampányának sportolói

Mikaela Pauline Shiffrin amerikai kétszeres olimpiai aranyérmes és világkupa-alpesi síző. Háromszoros összesített világbajnok, négyszeres világbajnok szlalomban, és hatszoros világbajnoki címet szerzett ebben a versenyszámban

Ståle Sandbech norvég snowboardos, aki a big airre és a slopestyle-ra specializálódott. Részt vett a 2010-es, 2014-es, 2018-as és 2022-es téli olimpián, és 2014-ben ezüstérmet nyert férfi slopestyle-ben.

Mark Lee McMorris kanadai profi snowboardos, aki a slopestyle és a big air versenyekre specializálódott. A Transworld Snowboarding „Park Sessions” videójának forgatása közben 2011 márciusában Mark lett az első ember, aki megugrott egy Backside 1440 Triple Corkot.

Sage Kotsenburg amerikai snowboardos. A 2014-es téli olimpiai játékokon, Oroszországban, Szocsiban megszerezte a férfi snowboard slopestyle eddigi első olimpiai aranyérmét, és ezen olimpia első aranyérmese lett.

Henrik Harlaut svéd freestyle síző. Stockholmban született, és családjával kilencévesen Åre-be költözött. A Colorado államban, Aspenben megrendezett Winter X Games XVII-en a big air aranyérmet, a slopestyle ezüstérmet szerezte meg.

Eileen Feng Gu, más néven Gu Ailing kínai-amerikai freestyle síelő halfpipe-ban, slopestyle-ben és big air versenyeken indul, a 2022-es téli olimpiai játékokon női big air síakrobatikában aranyérmet szerzett.
( onBRANDS )