2022-BEN IS AZ M4 SPORT ÉS AZ M4SPORT.HU KÖZVETÍTI A FINA VIZES VILÁGBAJNOKSÁGOT

A világeseményre kiemelten készül a közmédia sportcsatornája.

A FINA vizes világbajnokságnak június 18. és július 3. között Magyarország ad otthont. A világeseményre kiemelten készül a közmédia sportcsatornája, helyszíni stúdióból köszönti majd a nézőket a Duna Arénából és a Hajós Alfréd sportuszodából is. 

Az április 12-én tartott sorsolással célegyenesbe fordult a nyári vizes világbajnokság. A világesemény felvezetése pedig most újabb mérföldkőhöz érkezett: hivatalossá vált, hogy 2017 után 2022-ben is az M4 Sport közvetíti a vb-t.

„Újabb világesemény közvetítését jelenthetjük be, hiszen öt év elteltével ismételten az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon követhetik a nézők a magyarországi rendezésű vizes világbajnokságot. A 2017-es volt minden idők legsikeresebb vb-je, amelynek egyetlen lényeges pillanatáról sem maradtak le a nézők a közmédiának köszönhetően.
Az M4 Sport egész napos műsorfolyamában mindent megmutattunk, ami fontos volt és ez idén sem lesz másként. Az idei nyár remek alkalom lesz arra, hogy a csatorna a már megszokott magas színvonalon mutasson be egy világeseményt. Az M4 Sport mellett, a teljes közmédia kiemelten kezeli az eseményt: a Kossuth Rádió is élőben közvetíti az úszó döntőket és a magyar vízilabda-válogatott mérkőzéseit” – mondta el Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

„Amikor a FINA bejelentette a 2022-es magyarországi rendezést, az MTVA-nak azonnal kellett reagálnia és megállapodnia a nemzetközi szövetséggel. Kijelenthetjük, hogy ez rekordgyorsasággal sikerült is. Már a sorsolást is az M4 Sport közvetítette, amihez a FINA alelnöke külön gratulált és méltatta a műsor minőségét. A nézőink már megszokhatták, hogy a kiemelt eseményeket helyszíni stúdióval követi az M4 Sport, ez a nyári világbajnokságon sem lesz másképp. A Hajós Alfréd sportuszodában és a Duna Arénában is kihelyezett stúdióval készülünk, ezzel is közelebb hozzuk a nézők számára a hangulatot” – árult el részleteket a közvetítési tervekről Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

Az év egyik legfontosabb sporteseményére egy sorozattal is készült az M4 Sport. A nyári világbajnokságra A víz összeköt címmel kéthetente, csütörtökönként látható magazinnal jelentkezik a csatorna. Az esemény felvezetéseként a válogatott sportolók avatják be a nézőket a felkészülésbe és a vb izgalmaiba. A sorozatból három adást már bemutatott a csatorna, amelyek megnézhetők a mediaklikk.hu oldalán, a negyedik rész április 28-án kerül a képernyőre.
( onBRANDS )