ISTENES BENCÉVEL KAMPÁNYOL A ROSSMANN

A kampány gyártója és főszereplője is Istenes Bence.

Május 16-tól látható az a Rossmann-futár kampányt, amely arra hivatott, hogy bemutassa a drogériahálózat új szolgáltatását. Az online rendelések kiszállítási idejének rövidítésével a vásárlók akár 5 órán belül megkaphatják a kívánt termékeket, ehhez kapcsolódóan készültek el a videók, amelyeket a kreatív koncepciótól a gyártásig Istenes Bence és csapata készített el.

Az egyik videó egy TikTok “challenge”, erre a platformra készült, mint „szupererő” kihívás. Ehhez a Rossmann raktárában készítettek felvételeket.

“Ez a fél perces videó arról szól, hogy a futárok akár 5 órán belül házhoz viszik a megrendelt termékeket, én pedig kipróbáltam, mennyi idő alatt lehet összeszedni mindent ehhez a raktárban. Addig kellett teljesítenem a kihívást, míg a focilabda, amit felrúgtam a tetőre, a másik oldalon landolt. Nem mondom, hogy könnyű volt, de érdekes volt végignézni, hogy egy-egy adott termék hány állomáson megy keresztül, amíg az online rendeléstől eljut a vásárlóhoz, ennyire rövid idő alatt” – mesélte Istenes Bence.

Az online Rossmann futár szolgáltatás jelenleg Budapesten és 45 agglomerációs településen érhető el.

“Ezzel a szolgáltatással természetesen az a célunk, hogy a megrendelőink a lehető legrövidebb idő alatt, az esetek nagy százalékában még a rendelés napján hozzá juthassanak a szükséges árucikkekhez, akár hétvégén is. Délután három óráig beérkezett rendelés esetén futáraink estig az ajtók elé viszik a csomagokat, az este nyolcig megrendelt termékek pedig már akár másnap reggelre is megérkezhetnek. Ebben a kampányban hívtuk segítségül Istenes Bencét és Richykét, akikkel korábban már sikeresen dolgoztunk együtt. Bízunk abban, hogy ezúttal is eléri a vásárlókat az információ, és egyre többen választják majd ezt az egyébként is népszerű vásárlási módot” – mondta el Fürjes Ádám, a Rossmann Magyarország online marketing menedzsere.

A kampány során a vásárlók díjmentesen kapják majd meg csomagjaikat a hét minden napján.
( onBRANDS )