A UPS ÚJ ELNÖKÖT NEVEZETT KI A KELET-EURÓPAI RÉGIÓJA ÉLÉRE

Kim Ruymbeke a cég történetében az első nő ebben a pozícióban.

A UPS Kim Ruymbekét nevezte ki a vállalat kelet-európai régiójának elnökévé, aki

a cég történetében az első nő ebben a pozícióban.

Kim Ruymbeke új szerepkörében Európa néhány rendkívül gyorsan növekvő piacán, így Magyarországon is felel majd a csomagküldő műveletek irányításáért, a folyamatosan fejlődő e-kereskedelem igényeinek kielégítéséért, valamint a régió kulcsfontosságú exportpiacaival való jobb összeköttetéséért Európán belül és világszerte egyaránt.

Kim Ruymbeke 2003-ban kezdte a pályafutását UPS-nél, mint pénzügyi munkatárs a cég belgiumi leányánál, majd számos vezetői pozíciót töltött be – többek között az európai régió brüsszeli központjában és a UPS atlantai globális központjában is. Legutóbb az európai pénzügyi és számviteli alelnöki poszton az európai pénzügyi tervezési és elemzési stratégia végrehajtását vezette az egész európai régióban.

“A globális kereskedelem fejlesztése alapvető fontosságú, ha egy nyitott, fenntartható és virágzó gazdaságot akarunk létrehozni. Kelet-Európában magasan képzett a munkaerő, ugyanakkor pedig számos növekvő iparágnak is otthont ad a régió. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan csapatot vezethetek, amely segít a terület vállalkozásai számára az import és az export tevékenységük bővítésében most és az elkövetkező években” – mondta el Kim Ruymbeke a kinevezése kapcsán.

A UPS tevékenyen tesz a női vezetés támogatása érdekében – a női tulajdonú vállalkozásokat felkaroló kampányoktól kezdve a közösségi partnerségekbe való befektetésen át a nők képviseletének növeléséig a vállalatvezetésben. Jelenleg a UPS igazgatótanácsi tagjainak 46%-a nő, beleértve a cég vezérigazgatóját is, és a teljes felső vezetés egyharmadát is nők alkotják.
( onBRANDS )