ÚJ IGAZGATÓVAL FOLYTATJA A NOVOTEL BUDAPEST CITY ÉS BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONT

Christophe Le Brunt június 8-án kezdi meg munkáját.

Christophe Le Brun 2002-ben, az Egyesült Királyságban kezdte pályafutását a szállodaiparban. Karrierje alatt számos régióban és pozícióban volt alkalma dolgozni Franciaországtól Vietnamig.

„Christophe lelkes és elhivatott vendéglátós szakember, aki felső kategóriás szállodákban szerzett több mint 15 éves nemzetközi tapasztalatot. Meg vagyunk győződve arról, hogy sikeres lesz új szerepében, a Novotel Budapest City és Budapest Kongresszusi Központ üzemeltetésének irányításában.” – mondta Stephen Hadley, az Accor operatív irányításért felelős alelnöke.

Christophe Le Brun a svájci Ecole hôtelière de Lausanne intézményben szerzett Hotel Management diplomát, illetve részt vett az ACCOR IHMP tehetséggondozó képzésben is (International Hospitality Management Program).

Az Accorhoz 2006-ban csatlakozott. A Sofitel Paris Porte de Sevres (az újramárkázást követően Pullman Paris Rive Gauche) hotelben töltött 5 éve alatt végigjárta a ranglétrát a Night Managertől a Front of House menedzser pozícióig. 2011-ben, a Sofitel Ashgabat Oguzkent csapatához csatlakozva Türkmenisztánban folytatta pályafutását, ahonnan három év után operatív igazgatóként távozott. Ugyancsak három évet töltött Vietnámban (Pullman Hanoi, Sofitel Plaza Hanoi, Mercure La Gare Hanoi). Ezt követően hotelmenedzserként vezette a Pullman Baku 6 hónapos újramárkázását az azeri fővárosban. Budapestre érkezése előtt négy és fél évet töltött Kínában a Sofitel Macau hotelmenedzsereként, illetve a Novotel Beijing Peace szállodaigazgatójaként.

Christophe Le Brun Jean Wendlinget váltja, aki az Accor csoportnál operatív irányításért felelős alelnökként folytatja, és a dél-kelet-európai régió hoteleinek kiemelkedő színvonalú működtetéséért és teljesítményéért felel, emellett irányítja az új szállodák megnyitását.

Az AccorInvest tulajdonában álló, az Accor által működtetett Novotel Budapest City modern, négycsillagos, 9 emeletes, 319 szobával rendelkező szálloda Budán, a Gesztenyés-kert mellett. Hozzá kapcsolódik a Budapest Kongresszusi Központ, Magyarország legnagyobb és legmodernebb kongresszusi és rendezvényhelyszíne.
( onBRANDS )