A GENERALI MANLIO LOSTUZZIT NEVEZTE KI A CEE RÉGIÓ IGAZGATÓJÁVÁ

Az új szervezeti struktúra magában foglalta az International Business Unit földrajzi hatókörének kiterjesztését a közép-kelet-európai régióra.

A CEE régió szervezetileg a cégcsoport International Business Unit régiójához tartozik, melyet Jaime Anchústegui (CEO) vezet. A kinevezés a 2022. június 22-én bejelentett szervezeti változásokat követi, amelyek célja az „Élethosszig tartó partnerség 24: a növekedés motorja” stratégia prioritásainak támogatása.

Az International Business Unit Jaime Anchústegui (CEO) vezetésével három régióra tagolódik:

International – Ázsia: vezető Robert Leonardi;

International – Közép-Kelet-Európa: vezető Manlio Lostuzzi;

International – Mediterrán térség és Latin-Amerika: vezető Santiago Villa.

Manlio Lostuzzi 1986-ban csatlakozott a Generali Csoporthoz, és a csoporton belül számos vezetői pozíciót töltött be. Manlio Lostuzzi a Trieszti Egyetem statisztikai, biztosításmatematikai és közgazdaságtudományi szakán szerzett diplomát. 2019 óta a Generali Corporate & Commercial vezérigazgatója, valamint 2022 óta a GBL Insurance Technical Coordination vezetője.

Jaime Anchústegui, a Generali International Business Unit vezérigazgatója elmondta: „Az International Business Unit mostantól magában foglalja a közép-kelet-európai régiót, ami fokozza a koordinációt és erősíti a szinergiákat az egész üzletágunkban, miközben teljes mértékben támogatja az Élethosszig tartó partnerség 24: a növekedés motorja stratégiánk megvalósítását. Manlio elismert nemzetközi tapasztalatai és szakértelme elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy szembenézzünk a jelenlegi gazdasági, társadalmi kihívásokkal, miközben elérjük stratégiai céljainkat.”

További intézkedésig Manlio Lostuzzi ideiglenesen betölti a Generali Global Corporate & Commercial vezérigazgatói pozícióját.
( onBRANDS )