ÚJ SALES ÉS MARKETING IGAZGATÓ A MATILD PALOTÁBAN

A szakember széles körű ismeretekkel rendelkezik a turizmus és szállodaipar világáról.

Júliustól Ali Can Demirok tölti be a Matild Palota sales és marketing igazgatói pozícióját.

Ali Can Demirok a Matild Palota kereskedelmi vezetőjeként a palota értékesítési és marketingstratégiájáért, a reaktív és proaktív értékesítésért felel majd. A szálloda értékesítési és marketing céljainak elérése érdekében folyamatosan felügyeli és koordinálja az értékesítési és marketing csapat munkáját a mindennapok során.

A szakember Bécsben született és tanult. Az új budapesti pozíció elfogadását megelőzően értékesítési és marketing igazgatóként dolgozott az isztambuli Park Hyatt szállodában, valamint sales igazgató volt a The Ritz-Carlton bécsi és ománi szállodáiban. Török és német anyanyelvű, folyékonyan beszél angolul, és jól beszél franciául is.

A szakember nagy tapasztalattal bír többek között az értékesítés és marketing, a stratégiai tervezés, piacbővítési stratégiák, és a revenue management területén. Gyakorlott mentor és coachként az üzleti érzékét és a vezetői képességeit arra használja, hogy a legjobban teljesítő értékesítési és marketing csapatot sikerüljön felépítenie és megtartania. Tapasztalatai és eddigi sikerei alapján Ali Can Demirok kinevezése nagyban hozzájárul majd a Matild Palota célkitűzéseinek eléréséhez.

Ali Can Demirok új pozíciójában kulcsszerepet fog játszani abban, hogy a Matild Palota a magyar és nemzetközi utazók első számú utazási helyszíneinek egyikévé váljon.
( onBRANDS )