A MAGYAR KAJAK-KENU CSAPAT HIVATALOS MOBILITÁSI SZOLGÁLTATÓJA AZ AUTOWALLIS CSOPORT

A magyar rendezésű nemzetközi versenyek idejére autóflottával is segítik a szövetséget. 

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Kajak-Kenu Szövetség és az AutoWallis Csoport, amelynek alapján 2024-ig, az olimpiai ciklus végéig a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett vállalat segíti a szövetség munkáját mobilitási szolgáltatásaival. A népszerű márkákat képviselő autókereskedelmi és mobilitási szolgáltató a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által kijelölt sportolók számára napi használatú autókat biztosít, a szövetség hazai rendezésű nemzetközi versenyeinek zökkenőmentes szervezéséhez pedig külön flottával járul hozzá.

Idén Gazsó Dóra, Hajdu Jonatán, Kopasz Bálint és Nádas Bence használhatják majd a legújabb Opel és Toyota modelleket az AutoWallis Csoport tagjainak közreműködésével (Opel Magyarország, Iniciál Autóház, Sixt Magyarország, Wallis Kerepesi). A sportolók már nagy erőkkel készülnek a kanadai Halifaxban augusztus 3-7. között megrendezésre kerülő világbajnokságra, és örömmel fogadták a felkészülésük kényelmét biztosító új modelleket.

Antal Péter, az AutoWallis Csoport kiskereskedelmi üzletágának igazgatója elmondta, hogy a fenntarthatóság és a zöld értékek iránt elkötelezett magyar tőzsdei vállalatként büszkén támogatják a hazai kajak-kenu sportágat. A Csoport az elmúlt években megtapasztalhatta, hogy ambiciózus célkitűzésekkel és komoly munkával a sporthoz hasonlóan az üzleti életben is határokon átívelő, nemzetközi sikereket lehet elérni. Antal Péter kiemelte: bíznak abban, hogy a szurkolás mellett ezzel a segítséggel is hozzájárulhatnak a magyar kajak-kenu sportág újabb sikereihez.

Szakács Bálint, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség ügyvezető igazgatója elmondta, az MKKSZ számára kiemelten fontos a sportolók biztonságos, megbízható, napi szintű utaztatásának biztosítása. Hozzátette, a szövetség korábban több nemzetközi világverseny szervezési jogát is elnyerte a következő három évre vonatkozóan, amelyek előkészületeiben szintén fontos szerepet játszik a zökkenőmentes mobilitás. Szakács Bálint hangsúlyozta, bár a kajak-kenu alapjában egyéni sportág, a szövetség az összehangolt csapatmunkában látja a siker kulcsát, és örül, hogy ennek a csapatnak mostantól az AutoWallis Csoport is a tagja lesz.
( onBRANDS )