A KRQ LETT A VIRTUÓZOK ÜGYNÖKSÉGE

A jövőben a KRQ támogatja Virtuózok V4+ Szlovénia Produkciót abban, hogy már ne csak egy tv-műsorként, hanem egy globális tehetségkutató programként tekintsenek rá.

A Virtuózok Produkció – az eddigi referenciái alapján – a KRQ kommunikációs ügynökséget kérte fel arra, hogy a PR és a content marketing eszközeivel növelje a kulturális projekt ismertségét és reputációját. Az ügynökség az első magyar fejlesztésű komolyzenei tehetségkutató műsor nyolcadik évadához kapcsolódik be, amelyet jelenleg is Budapesten forgatnak.

A KRQ szervezi a nyilvánosságát a Virtuózokban közreműködő sztároknak, Maestro Plácido Domingónak, HAUSER-nek, Matteo Bocellinek és Pablo Sainz Villegasnak, valamint a Virtuózok fiatal tehetségeinek, illetve a műsor szponzorainak is.

“Hatalmas megtiszteltetés együtt dolgozni ilyen világsztárokkal, akik a legnagyobb európai kulturális befektetésükként tekintenek a Virtuózokra. Közös küldetésünk, hogy a komoly zenét közelebb hozzuk az emberekhez” – mondta Kufár Róbert, a KRQ ügyvezetője.

A Virtuózok V4+ Szlovénia alapítója és producere Peller Mariann. A műsor a Duna TV-n lesz látható.
( onBRANDS )