EGYÜTTMŰKÖDIK A PORSCHE ÉS A HEAD

Elhivatottság és kifinomult kivitelezés.

A stuttgarti székhelyű Porsche sportautó-gyártó és az osztrák sportszergyártó, a HEAD a közelgő 2022-es síszezonra

kiadja első közös télisport-termékcsaládját.

A partnerség szívét két versenyléc által ihletett, egyedi kialakítású síléc modell alkotja, amelyek páratlan érzést nyújtanak viselőjének a havon. Mindkét pár tömörfa maggal rendelkezik, és szénszálas és Titanal rétegekkel készültek. A nagy teljesítményű PORSCHE 7-es sorozatot az óriás-műlesiklás ihlette, és gondozott lejtőkön való használatra tervezték. A PORSCHE 8-as sorozattal a két partner egy kézzel készített, nagy teljesítményű sílécet dob ​​piacra, amely egyformán otthonos a pályán és azon kívül egyaránt. A partnerség keretében ruházati cikkek, síbotok, védősisak és táska is elérhetővé válik a sílécek kiegészítéseként. A kollekció a Porsche Lifestyle Group és a HEAD termékszakértői, valamint a Porsche márka nagykövete és a kétszeres olimpiai aranyérmes Aksel Lund Svindal szoros együttműködésének eredménye.

„A Porsche Lifestyle Group és a HEAD ideális partnerek síkollekciónk tökéletes fejlesztésének biztosításához mind műszaki, mind formai szempontból. Márkanagykövetünkkel, Aksel Lund Svindallal egy elismert szakértő is van a fedélzeten, akinek több éves versenyzési tapasztalata kulcsszerepet játszott a termékek fejlesztésében.”– mondja Lutz Meschke, a pénzügyi és informatikai igazgatóság alelnöke és tagja.

Ugyanaz az elhivatottság és kifinomult kivitelezés, amelyet a Porsche az ikonikus sportautói fejlesztése és gyártása során tesz: „Korábbi versenyzőként és HEAD-sportolóként mindent tudok a márka síléceinek kidolgozottságáról és minőségéről. Mindkét céggel való szoros kapcsolatom révén szerettem volna segíteni a Porsche HEAD sílécekkel kapcsolatos új partnerség elindítását, és részt akartam venni a fejlesztési folyamatban.” – folytatja Lund Svindal.  

Klaus Hotter, a HEAD ügyvezető alelnöke és téli sportok részlegének menedzsere hozzátette: „Örömmel jelentem be, hogy a Porsche Lifestyle Grouppal közösen két prémium, nagy teljesítményű síléc kifejlesztésén dolgozunk. „Részei lesznek az új Head-to-Toe kollekciónknak, amely vonzó stílusú teljesítményfelszerelésekkel és ruházattal rendelkezik a versenyzők, az all-mountain és a teljesítmény síelők számára. „A HEAD-nél mindenki izgatottan várja, hogy elkezdődött ez a figyelemre méltó partnerség az alpesi téli sportok terén.”

A Porsche más márkákkal is együttműködik: A Porsche a Puma nemzetközi sportcéggel közösen tiszteleg egy igazi közúti és motorsport ikon – a Porsche 911 Carrera RS 2.7 – előtt.
( onBRANDS )