FEJLESZTÉSÉRT, TERJESZKEDÉSÉRT FELELŐS SZAKEMBER A DANUBIUS HOTELS VEZETŐSÉGÉBEN

Róna Andrea több évtizedes tapasztalattal rendelkezik szállodaüzemeltetés és fejlesztés, továbbá vagyonkezelés területeken.

Új szakember csatlakozott a Danubius Hotels vezetőségéhez. Róna Andrea, Group Director of Development pozícióban, a hazai és európai Danubius Hotels márkákhoz csatlakozó szállodákért egyaránt felel.

A szakember feladata a cégcsoport bővítésének és fejlesztéseinek stratégiai és operatív összefogása, további szállodák üzemeltetésének megszerzése, új terjeszkedési területek feltérképezése.

Róna Andrea több mint 15 évet dolgozott szállodaüzemeltetés és fejlesztés területén, majd 8 éven át a kelet-közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cégénél tett szert szakmai tapasztalatra. Nevéhez fűződik számos hazai szálloda piaci bevezetése, megnyitása, sportcsarnokok üzemeltetése és fejlesztése.

„Nagyon örülök, hogy egy széleskörű tapasztalattal rendelkező szakember csatlakozik hozzánk Róna Andrea személyében. A Danubius Hotels az elmúlt 50 évben bizonyította szakértelmét a szállodaüzemeltetés területén. Bízunk benne, hogy ezt a tudást, Andrea tapasztalataival kiegészülve, tudjuk kamatoztatni bővülésünk következő szakaszában is. Célunk, hogy szállodaüzemeltetőként sikeresen tudjunk tovább terjeszkedni a hazai és az európai piacon. Az elmúlt két év nehézségei után ismét élénkül a turizmus. Ugyan a minket körülvevő környezet még mindig nem kiszámítható, de ez a kiváló csapat bebizonyította, hogy nem ideális körülmények között is képes fantasztikus sikereket elérni. Tulajdonosaink pedig, bízva a Danubius szakértelmében, elkötelezettek a szállodalánc bővítése mellett és hosszú távra terveznek.” – mondta el Kovács Balázs a Danubius Hotels vezérigazgatója.

A Danubius Hotels számos, a Covid járvány által megakasztott beruházási projektjét sikerült az idén befejezni. Így kerülhetett sor a Radisson Blu Béke hotel teljeskörű felújítására, de megújult a Danubius Hotel Astoria 44 szobája is. A napokban pedig megnyílt a szállodalánc legújabb ékköveként számontartott, White Raven skybar & lounge. A lélegzetelállító panorámával rendelkező bár, a lánc ötcsillagos szállodájának, a Hilton Budapestnek a tetőteraszán nyújt prémium szolgáltatást.
( onBRANDS )