A PORSCHE EGY ÚJ KILÁTÁSSAL RENDELKEZŐ SZOBÁVAL

Ez a praktikus kalandfelszerelés a sportkocsit szállodai szobává varázsolja a természet szerelmeseinek.

Exkluzív kemény tokkal rendelkezik, amelyet a Weissach Fejlesztési Központban fejlesztettek ki, és a Studio F.A. Porsche társtervezője Zell am See-ben. A keményházas kialakítás a 911, Macan, Cayenne, Panamera és Taycan tetőszállító rendszereire szerelhető – tetősínnel és anélkül is. Nagyon szép kilátással rendelkező szoba, alapfelszereltségként két oldalablakkal és egy tetőtéri ablakkal. Az egész szezonban használható, kétszemélyes sátor már megrendelhető a Porsche értékesítési partnereitől 4980 €-ért. A szállítás 2022 novemberében kezdődik.

Kinyújtott helyzetben a padlófelület mérete 210 x 130 cm. Kényelmes, nagy sűrűségű polifoam matrac van beépítve. A sátor falai légáteresztő pamutkeverékből készülnek. A vízálló cipzárral és külön esővédővel a belépéshez a sátor nedvesebb időjárásra is alkalmas. Az oldalfalak a 911 légvonalát utánozzák, és PORSCHE logóval rendelkeznek. A belső tér kiemelkedő elemei közé tartozik a jól szigetelő, világosszürke steppelt bélés. A fej végén hegyi sziluett látható. A matrac ugyanazzal a mintával rendelkezik.

Mindkét oldalablak teljesen nyitható a szellőzés érdekében. A rovarvédelmet nyújt és az elsötétítő funkció pedig segít távol tartani a fényt.

A vásárlók választhatnak a fekete/világosszürke és a fekete/sötétszürke keménytok között, melyek mindegyikét matt fekete PORSCHE logó díszíti. További opcionális Tequipment tartozékok hamarosan elérhetőek lesznek. Ez magában foglal egy belső sátort, egy fűtött takarót, valamint egy cipő- és táskarendezőt.

Műszaki adatok:
• Hosszúság x szélesség x magasság (összecsukva): 146 x 140 x 33 cm
• Hosszúság x szélesség x magasság (kinyújtva): 258 x 257 x 118 cm
• Súly: kb. 56 kg
• Maximális terhelés álló helyzetben³: kb. 190 kg (tetősínes járművek) vagy kb. 140 kg (tetősín nélküli járművek)
• Végsebesség felszerelt tetősátorral: 130 km/h.

Mindenesetre érdekes kombináció.

( onBRANDS )