EGYEDI, LOGÓZOTT ALDI MANIA RUHÁZATI TERMÉKEK

Fiatalos ruházati termékcsaláddal gazdagítja kínálatát az ALDI.

A cég ikonikus logójával dekorált, speciális merchandise választék szezonálisan jelenik meg a boltok non-food részlegén. Az elkötelezett ALDI vásárlók mellett bárki találhat a kínálatban trendi ruhadarabot vagy kiegészítőt.

Az ALDI inspirálta termékek között minden ALDI-rajongó megtalálhatja a számára ideális, sportos ruházati cikket: a kínálatban kerek nyakú pulóverek, kapucnis szabadidőfelsők, sportzoknik, illetve sportcipők és papucsok érhetők majd el. A kikapcsolódáshoz, otthoni pihenéshez és természetesen a bevásárláshoz tökéletes ruhadarabok többféle színben kaphatók. Nőknek S-től L-es méretig, férfiaknak M-től XL-es méretig tart a kínálat. A választék részét képezik még a többféle mintával elérhető, magas pamuttartalmú női és férfi sportzoknik, a 35-38-astól egészen a 43-46-os méretig.

Az ALDI saját kollekciójából a tökéletes, divatos lábbelik sem hiányozhatnak. Az ALDI MANIA darabjai között különböző fekete és fehér sneaker cipők is megtalálhatók, 37-es mérettől 45-ös méretig, ugyanúgy, mint a sportos papucsok.

A magas minőségű, ALDI inspirálta termékek bármelyike ajándéknak is kitűnő. Az ikonikus ALDI logóval ellátott ALDI MANIA ruhák, zoknik és lábbelik 2022. szeptember 18-ától vásárolhatóak meg az áruházlánc üzleteiben, a készlet erejéig.
( onBRANDS )