MALCOLM GLADWELL A BRAIN BAR SZÍNPADÁN

Malcolm Gladwell a világ egyik legnépszerűbb ismeretterjesztő írója.

Malcolm Gladwell a világ egyik legnépszerűbb ismeretterjesztő írója, a Fordulópont, a Kivételesek, az Ismerős ismeretlenek és további bestsellerek szerzője. Ő az, aki korábbi munkáival már feje tetejére állította az eszmék járványszerű terjedésével, a döntés pszichológiájával és a siker gyökerével kapcsolatos feltételezéseinket, aki briliánsan ötvözi a közérthető stílust a megkérdőjelezhetetlen tudományossággal és akit Barack Obama a mobilján hív fel.

A kanadai bestsellerszerzőt a Brain Bar színpadán hallhatja először élőben a hazai közönség: 

előadásában arra bátorítja majd a fesztiválozókat, hogy új megvilágításból szemléljék a 21. század legfontosabb problémáit, és elemzi a Z generáció jövőjét és az őket terhelő krízis hatásait is.

Malcolm Gladwell előadása a jegyvásárlást követően is előzetes regisztrációhoz kötött. A helyszín befogadóképességének korlátai miatt a szervezők arra hívják fel a figyelmet, hogy érdemes már most regisztrálni, mielőtt elfogynak a szabad helyek.

A jövőfesztivál további húsbavágó kérdéseket is feszeget a színpadon. Varró László, a Shell globális szcenárióelemző csapatának vezetője és a Nemzetközi Energiaügynökség korábbi vezető közgazdásza vitába száll Pogátsa Zoltán közgazdásszal az energiaválság lehetséges hatásairól. Dr. Guld Ádám generáció szakértő a földalatti hip-hop egyik legfrissebb felfedezettjével Pogány Indulóval vitatja meg a Z generáció jövőképének és példaképeinek hiányát.

Valamint Késely Ajna Európa-bajnoki ezüstérmes, háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok és junior világ- és Európa-bajnok úszó megannyi dobogó után a Brain Bar színpadjára lép, hogy a mentális egészség fontosságát hangsúlyozva bátorítsa a résztvevőket, hogy rálépjenek saját önsimereti útjukra.

A Brain Bar tanárok és diákok számára idén is ingyenes. Az ingyenjegyekért a fesztivál honlapján található kérdőív kitöltésével lehet jelentkezni. Jegyek korlátozott számban továbbra is kaphatók.

A fesztivál szeptember 29-30. között nyitja meg kapuit a sokszorosan díjazott Magyar Zene Házában. A szervezők korábban már betekintést engedtek a Brain Bar jövőformáló előadói közé, a résztvevők együtt fesztiválozhatnak Deanna Marsigliesével, a Pixar kreatív zsenijével, a TikTok, a Vice UK és a LEGO vezetőivel, valamint napjaink olyan meghatározó gondolkodóival, mint Dan Breznitz, Peter Boghossian vagy Yanis Varoufakis.
( onBRANDS )